úterý 26. srpna 2014

Stanování

Tak jsme se s Kadeřnicí rozhodly využít jednoho z posledních letních víkendů a vyrazily jsme pod stan do kempu. Milovaný měl pracovní víkend a sestra se zcela náhodně zase po delší době sama dožadovala Květáka na noc.

Takže pátek volný! Žádné chůvičky a odbíhání do stanu, abych zkontrolovala, jestli dítě opravdu spí a chůvičky nelžou, když mlčí...

Přijely jsme už někdy v půl 4 a než jsme se dostaly k postavení stanu, měly jsme už tři malý piva... Já jsem byla pro aspoň malou procházku, ale Kadeřnice se odmítala hnout. A já nenaléhala. A tak jsme si užily večer jak za starých časů...

Ale ty následky! Ráno mě probudily hrozné křeče v břiše. Ještě že kousek od stanu bylo křoví, protože na záchod bych to nestihla ani náhodou! V předsíni stanu nablito. Kadeřnice to nějak nezvládla! Ještě že to nevyhodila vevnitř.

V deset dorazil natěšený Květák a čekaly na něj dvě pěkné zdechliny. Ale na výlet parníkem jsme ho vzaly, jak jsme slíbily. To byl tedy výlet. Celý den střídavě bylo zle mně nebo Kadeřnici. Obě jsme se věčně sháněly po záchodu, každá z jiného důvodu. Jediný spokojený byl Květák :o))

Navečer jsme se konečně vzpamatovaly a já byla schopná i jíst a pivo jsem si taky zkusila dát... Květák si mezitím našel nevěstu a ještě za tmy jsem ho honila, aby šel konečně spát. Lítal po kempu jak zběsilej. Ulehla jsem s ním a už se nevrátila. Prostě jsem na dvě akce za sebou už vážně stará!

Každopádně Kadeřnice se nějak zmátořila a do stanu se vrátila ve 4 ráno...

Já druhý den odpočatá, s Květákem už v 8 ze stanu venku. V 9 už jsem za sebou měla první mač v pingpongu. Vítězný samozřejmě.

Celou neděli bylo nic moc počasí, ale když jsem viděla spokojeného Květáka se svou  nevěstou, domů jsem nijak nepospíchala...

A teď jen s hrůzou čekám, jestli nezačne být nemocný. Věčně se tam někde válel v mokré trávě, hrabal se v loužích a příští pondělí nastupuje do státní školky, tak potřebuju, aby byl fit... Snad to ustojí :o)

1 komentář: