úterý 12. srpna 2014

Zpět???

2012??? To jsem tu tak dlouho nebyla?
Moc moc se omlouvám případným čtenářům, kterým moje nepřítomnost mohla způsobit nějakou psychickou újmu... a že jich určitě bude :o))

Prostě se mi nechtělo psát, neměla jsem o čem a tak jsem postupně blog vypustila ze své hlavy a ani jsem si nevzpomněla... když už občas ano, tak jsem opět neměla o čem a nechtělo se mi... prostě obvyklé výmluvy.

Ale jsem připravená se vrátit zpět! Pokud to tedy ještě někoho zajímá...

Takže co nového? Květákovi bylo rok a půl, když jsem tu psala naposledy. Takže největší novinkou je, že je mu už tři a půl a má se čile k světu. Jistě vás občas obšťastním jeho neustálými hláškami. Některé opravdu stojí za zaznamenání. Jeho největší dominantou je totiž právě mluvený projev. Huba se zavře pouze společně s očima a ani to není úplně jistota :o))
Prostě se nenudíme.

Mezi mnou a Milovaným asi žádné změny. Mateřskou dovolenou jsem zvládli, řekla bych, vcelku dobře, co se našeho vztahu týče. Jako ne že by to bylo úplně růžové ale v únosné míře.

A moje novinka - od února jsem se vrátila do starého zaměstnání. Už jsem zase finančně soběstačná a tentokrát i vcelku spořivá!
Návrat proběhl v poklidu.  Zaplula jsem zpět, jako bych neměla žádnou tříletou pauzu. Prostě ty tři roky doma neměly šanci přebít osm let v práci. Poprvé jsem sem vešla a cítila jsem se úplně přirozeně.
Horší to bylo s nastartováním mozkových závitů... asi si to dovedete představit. Po třech letech papání, kakání, spinkání a venčení se na hřištích bylo docela náročné mozek zase přeučit na účetnictví. Ale po více jak půl roce se zase začínám cítit jako "inteligentní" bytost a snad se to bude ještě zlepšovat...

No to by na první článek po dvou letech mohlo stačit.
Na blogu jsem byla vždy nejvíce aktivní v dobách, kdy jsem pracovala, tak snad do těch kolejí opět zapluju!

Hezký den,

Vaše Jarmilka :o))))

5 komentářů:

  1. jupijou, těším se na články, zdravím tě:))
    Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá! Na ten restart jsem taky zvědavá. Vzhledem k tomu, že to bude skoro až za dva roky, tak očekávám, že se budu vyjadřovat jen v mateřském plurálu a nahlas prdět...

    OdpovědětVymazat