pondělí 9. listopadu 2009

Jsem asi v trestu.

Ale co jsem provedla???
Tak už se to blíží. Příští středu jdu k zubaři. Staženou prdel mám už teď!!! Jdu tam kvůli tomu svému slavnému vytrhlému zubu, ve kterém jsem měla zánět až na kost!!! Budeme se s paní doktorkou bavit o tom, co s tou dírou provedem. Jakým způsobem jí zaplníme.
Myslím, že hodně velký vliv na mé rozhodnutí bude mít bohužel cena!!! Takhle před Vánoci je opravdu ten nejlepší čas na takovouto investici!!!
    A co jsem nevěděla, když jsem se objednávala je, že mi začnou krvácet dásně! Už tři týdny se mi ani jednou nestalo, že bych spolu s pastou do umyvadla nevyflusla i krev!!! Já se z toho poseru. Co se s tím dá dělat jiného, než používat pastu proti paradentóze? Máte s tím někdo zkušenosti? Něco zabralo? Nebo s tím doktorka něco umí udělat? No uvidím.
    By mě zajímalo, co přesně jsem tak hrozného provedla, že jsem tak trestaná! Zuby, uši, záněty (dole i nahoře)!!! A to mi ještě nebylo třicet!!! Navíc teď se odhodlávám, že bych si někde nechala odstranit čtyři vystouplé pihy! Kolegyně mi doporučila laser, protože po vyřezávání jí zůstaly jizvy!!! Kurva, copak na to mám? Kradu nebo co? Možná bych mohla vyhlásit, že od všech chci k Vánocům příspěvek na zub a pihy!!! Anebo letos můžu zkusit zrušit nadělování si s příbuznými!!! Vánocům třikrát zdar!!!

23 komentářů:

  1. na krvaceni dasni pomaha jedine pravidelne cisteni mezizubnich prostor, vyplach ustni vodou a pravidelne navstevy zubni hygienicky :)

    pihu furt mam, 800 za jednu se mi davat nechce... ale myslim, ze jde, aby doktor nepsal, ze je nebezpecna a plati to pojistovna :)

    OdpovědětVymazat
  2. mezizubní prostory jsem si nikdy nečistila... přišlo mi to jako zbytečné ztrácení času!!! Hmmmmmm... asi bych měla začít!!!
    Já bych si jí asi taky radši nechala, než bych pak měla jizvu! Ale obávám se, že minimálně jedna moje piha je trochu nebezpečná :o((

    OdpovědětVymazat
  3. Co nejaka ustni voda???
    S pihama ti neporadim,ale je pravda,ze kamoska ma misto jedne 3mm pihy,ktera nebyla nebezpecna 3cm jizvu jak,kdyz se napichla na drat :-//.
    Kolegyne ma pravdu-bohuzel.

    OdpovědětVymazat
  4. No, hele, já sem tam použiju mamky Lacalut a je fakt, že když si pak vypláchnu, tak cítím, jak se mi stahuje huba - takže to asi fakt pomáhá!!
    Já při odstraňování pihy platila jen ten třicetikorunovej poplatek. Ale jizva mi zůstala, to je fakt. Ne nijak extra viditelná, ale přesto tam je.

    OdpovědětVymazat
  5. Sabina: Lacalut jsem začala používat asi před půl rokem. Myslela jsem si, jak se mi po něm pěkně vybělí zuby a hovno z toho :o))
    ale je fakt, že hubu stahuje pěkně!!!

    OdpovědětVymazat
  6. ústní vodu používám... ne sice denně, ale používám!!! Když jsem kouřila, tak jsem jí používala podstatně častěji - několikrát denně :o)))
    ta moje kolegyně má na tý jizvě vidět i stehy!!! Prostě hnus!

    OdpovědětVymazat
  7. Lacalut se někdy chlubil reklamou, že bělí zuby??? to je mi novinka...

    a co se trestu týče: to tě asi Pánbůh trestá, že se neřídíš pravidly Alienova kokonu :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak o bělení v případě Lacalutu nic nevím... Na bělení jsem používala takovej ten prášek v kulatý, nízký tubě - ale už fakt netuším, jak se to jmenovalo...

    OdpovědětVymazat
  9. Sabina: ono už je to asi jedno. Když mi teď krvácí dásně, tak se asi budu shánět po jiných pastách než po těch, co bělí zuby :o((

    OdpovědětVymazat
  10. PJ: nechlubil, ale mají zubní pastu WHITE a já na ní narazila. No a já věřím spíš přípravkům, které jsem neobjevila v reklamě!!!

    Nevím přesně, jaká ty pravidla jsou, ale určitě se jimi neřídím :o)

    OdpovědětVymazat
  11. pasta je u cisteni uplne to posledni na cem zalezi... zaklad je spravnej kartacek (nejlepe ultra mekky), pak spravne technika cisteni, mezizubni prostory delaji fakt hodne, zustava tam toho opravdu dost, plus ty vody, ktere se dostanou uplne vsude... pak si opravdu pripadam, ze mam cisto v ustech :)

    OdpovědětVymazat
  12. naprostý souhlas s peťulkou... klidně si kup obyč Odol za patnáct korun nebo kolik to stojí, ale základ je kvalitní kartáček a správné tahy!

    OdpovědětVymazat
  13. kartáček už léta používám Curaprox, což si myslím, že je dobrá volba. A je měkký... aspoň něco dělám dobře!!!

    OdpovědětVymazat
  14. aha, ono to nebere srdicka... bylo tam jeste ze Curaprox je skvela volba, taky ho mam :)

    OdpovědětVymazat
  15. na krvácivý dásně mi pomáhá bezkonkurencne pasta Elmex, nedám na ni dopustit.. Pihu jsem si nechala vyříznout, udělali mi to bez objednani a neplatila jsem ani korunu a neni po ní ani památka, ale podle mě to hodně záleží na doktorovi

    OdpovědětVymazat
  16. a tobě dásně krvácely a po užívání Elmexu přestaly? Ty jo, já mám pocit, že zrovna tahle pasta mi nevyhovuje, že po ní mám pocit, že nemám vůbec svěží dech... jestli si jí ovšem dobře pamatuju :o((
    ohledně těch pih asi zkusím zapátrat mezi známými, jestli mají s nějakým doktorem dobré zkušenosti. Snad někoho objevim :o)

    OdpovědětVymazat
  17. ona neni mentolova, takze super dech mit nebudes, na to tu ustni vodu, ale na dasne mi hrozne pomohla

    OdpovědětVymazat
  18. Nechala sem si před lety odstranit znamýnko, ona i ta péče potom je důležitá, masírovat a mazat - já měla dost velký, týden sem s tím ležela v nemocnici, nakonec museli řezat víc, než plánovali, ale mazala sem - sádlem - a denně masírovala.

    OdpovědětVymazat
  19. Ivet: jo takhle jsem se já musela starat o jizvu, kterou mám na noze. Jenže tu mi tak zkurvili a je tak velká, že to moc nepomohlo :o((

    OdpovědětVymazat
  20. Ta moje má 12 stehů, taky na noze, teprve po 10 letech začala trochu mizet.

    OdpovědětVymazat
  21. já jí mám jedenáct let a vypadá pořád stejně! Mám jí nad kolenem, má osm centrimetrů a dali mi na ní jen 6 stehů!!! Ještě mi je pak doktor vyndal brzo, takže mi to prasklo... no prostě krátký sukně nosit nemůžu :o(((

    OdpovědětVymazat
  22. Já taky teď používám Elmex, dlouho jsem neměla žádný kaz a to u mně není normální. I zubař říkal, že dělám dobře, je drahá ale fakt kvalitní, jestli je i na paradentozu nevím.
    Pihy mi braly tři, skoro žádná jizva, ale souhlasím - záleží na tom, kdo Tě zrovna kuchá!:o)

    OdpovědětVymazat