pondělí 2. listopadu 2009

Manželská erotika

-
Když jsme se spolu s Milovaným seznámili, tak si na první fyzický kontakt musel počkat celé tři měsíce. Nevím, proč zrovna s ním jsem dělala takové caviky, protože to u mě nebývalo obvyklé… takže jsme spolu nějaké tři měsíce flirtovali po smskách, občas se někde potkali, takže jsme flirtovali i naživo, sem tam padl nějaký ten polibek a jeho pokus o sblížení… ale já se nedala… přitom jsem v té době měla milence a s tím jsem se dále fyzicky stýkala…
    Až jsem po těch třech měsících zjistila, že jsem asi zamilovaná, přestala jsem dělat caviky, milence pustila k vodě a poprvé se s Milovaným (v té době jsem mu říkala pan Báječný) milovala… poprvé to bylo třikrát :o)) No a od té doby se datuje počátek našeho chození… a od té doby jsme se také milovali, kdykoli jsme se viděli a prakticky kdekoli jsme se viděli. V té době jsem ještě bydlela u maminy a Milovaný měl ještě 3/4 !!! roku doma bývalou přítelkyni. Takže místa to byly opravdu kuriozní… nejčastěji u něj v práci a to v různých částech budovy. No prostě sladké začátky!!!
Navzájem jsme se překvapovali, pokaždé to bylo jiné! Po ¾ roce se jeho Bývalka odstěhovala, já se nenápadně přistěhovala a v milování jsme pokračovali v pohodlí domova. Bylo to prostě pořád!!! Nadprůměrné počty styků týdně.
   No a teď? Po skoro 5 letech jsme zapadli do průměru. 3x týdně a když je to někdy víc, tak je to skoro zázrak. Už tak 2 roky jsme se nemilovali jinde než doma. Na jednu stranu taky proč jinde, že? Ale na druhou stranu – proč ne? Já jsem pořád unavená z práce anebo má Milovaný službu, takže není doma. Proč člověk po čase takhle zleniví? Jakmile má stálého partnera, tak ho opustí takový ten elán a nápady! Průzkumem po svých kamarádkách jsem zjistila, že to rozhodně není jen náš případ!
   No a v pátek jsme byli s Milovaným posedět u něj v hospůdce. Trochu (hodně) jsme tam popíjeli a najednou mi Milovaný říká: „Pojď se mnou!“, vzal mě za ruku, vyvedl přes hospůdku do zadních temných prostor, v té noční hodině nepoužívaných, odemkl jeden skládek. A mě bylo jasné, co se bude dít! Konečně nějaký vzrůšo. A začala jsem se těšit! Ten můj Milovaný mě ale umí překvapit!!!
   No a v zadní místnosti znovu zarachotil klíčem a já zjistila důvod naší návštěvy!!! Milovaný mi chtěl ukázat obsah jeho trezoru a ne obsah svých trenek.! Mě málem omývali! Vzrušení odpadlo. Já si obsah prohlédla, pochválila a šli jsme zpět…
no a tak to je, když člověk čeká manželskou erotiku… Nějakou jinou by možná obsah trezoru vzrušil, ale zrovna v tu chvíli já čekala něco jiného! Asi to budu muset vzít do vlastních rukou!!!

13 komentářů:

  1. Když už jste byli tam, proč jsi neotočila klíčem a neskočila na něj?;-)
    Ale chápu, jak tě to zklamalo...

    OdpovědětVymazat
  2. já bych byla možná ráda, že nic nepožaduje...:-)
    Tak proto si byla v sobotu taková nemluvná...

    OdpovědětVymazat
  3. Víš jaké je vzrůšo milovat se někde, kde Vás může kdokoliv načapat? Doporučuji. Jděte do obcho´dáku, a v kabince...............

    OdpovědětVymazat
  4. Nerikas nam nic noveho....je to presne tak, jak to v manzestvi chodi.... Navic to jenom potrvzuje facto, ze svobodni lidi maji vice sexu nez zenati.

    OdpovědětVymazat
  5. tou pointou jsi mě fakt pobavila!

    OdpovědětVymazat
  6. Sabina: protože v tu chvíli mě nějak přešla chuť :o((

    suzuki: on pořád požaduje - ale doma!!!

    Hamilton: no jak kteří ženatí! Oni ti, co zahýbají (a je jich hafo), si toho užijí dost... ale ne v manželství .o(

    Coro: matně si to pamatuji :o)

    dewbery: a přitom to je taková smutná pointa :o))

    OdpovědětVymazat
  7. :)) protoze to, ze to je \"zakazane\" tak to sladceji chutna.Asi jako to utrhnute jablicko v raji :).
    My tedy nechapeme,jak nekdo muze mit tri deti.Ne,ze by je neuzivili,,ale KDY si proboha udelali to treti????
    :))

    OdpovědětVymazat
  8. třeba druhý vrh zdvojili :o))
    nebo dali rovnou dali tři najednou!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Muz zahne pouze kdyz musi. A kdyz uz zahne, tak kazdy vi proc: protze sel za necim, co coma nedostane. Kazda zena si ma shopnost si udrzet muze. Jenze po svatbe se hodne zmeni ...

    OdpovědětVymazat
  10. tak ale to samé platí i o ženě, ne? Nebo ta zahýbá, protože nemusí? :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Vase chut k sexu je dana tim, ze s vami manupuluje reproduktivni pud. Jste ve fazi zivota, kdy citite pravy cas na reprodukci. Proto si vyzadujete, a mate, hodne sexu. Jeden den, az budete mit 2,3,4 deti, tento pud ovadne a budete manzela sexualne odmitat. Na rozdil od vas, vas manzel si zachova stejou sexualni potrebu, kterou si udrzi vice-mene po cely zivot. Kdyz tedy nedostane sex doma, zacne se divat po zenskych, ktery jsou ve stejne pozici jako se nachazite vy dneska: s vysokym sexualnim libidem.

    OdpovědětVymazat
  12. a vy jste žena se třemi dětmi, se kterou už přestal manipulovat reproduktivní pud, že to tak dobře víte?
    No uvidíme, až budu mít tolik dětí, třeba sem pak napíšu své postřehy!

    OdpovědětVymazat
  13. Teda, taková nadprůměrnost se fakt často nevidí:o)). Kdyby jste si nedávali ze začátku tak vysokou laťku, 3x týdně by pro Vás bylo super!:o))

    OdpovědětVymazat