středa 25. listopadu 2009

Radši na to nemyslet!!!

-Když jsem se v červnu pokoušela koupit lístky pro sebe a Milovaného na dnešní koncert Rammsteinů, byly již vyprodané!!! Jsem si říkala, že to je docela nářez, pět měsíců před koncertem vyprodáno. No ale průběžně jsem sledovala stav věci na internetu s nadějí, že třeba bude nějaká další vlna lístků. Po nějaké době jsem tomu přestala věřit a asi tak v červnu jsem oslovila někoho, o kom vím, že má jistý přístup k lístkům na takové akce. Ten někdo oslovil tu správnou osobu v práci a lístky byly přislíbeny! Dokonce byly přislíbeny zadarmo, ač o to jsem určitě neusilovala (ale neurazilo mě to)... lístky budou, ale fyzicky je do rukou dostanu nejdřív 10 dní před koncertem!!! No to přežiju, hlavně že budou ne? Milovaný si kvůli tomu musel zařídit záskok do práce, protože dneska na něj vychází služba! No a v sobotu jsem se dozvěděla nemilou zprávu, že ty lístky prostě nebudou!!! To by mě posralo! Milovaný z toho měl neskrývanou radost, protože se mu pořád nedařilo vyřešit otázku záskoku v práci a ještě ke všemu se jim na dnešní den ohlásila akce čítající 25 lidí! Ten koncert byl totiž spíš snem mým než jeho... No dobře, tak holt nikam nepůjdu. Smířila jsem se s tím. Lístky prostě nejsou a tak to bude takhle pro všechny jednodušší! A dneska po poledni se dozvím, že bylo vypuštěno do prodeje posledních 1000 lístků? Kouknu na net a pořád tam byly!!! Volám Milovanému, ale ten samozřejmě neměl skoro žádnou šanci takhle na poslední chvíli nikoho sehnat!!! Za chvíli koukám znovu na net a ty lístky tam pořád jsou k mání! Sama bych nikdy nešla, to bych se bála a nevěděla jsem, komu bych řekla.... moje kámošky jsou poslední dobou švorc a stejně neznám žádnou, která by dala za jejich koncert tisícovku. Takovej blázen do nich nikdo není!!!! Můžete mi někdo logicky vysvětlit, proč se posledních 1000 lístků vypouští do prodeje v den koncertu? Proč ne týden před? Proč až dneska???? Teď už radši nekoukám, jestli jsou lístky ještě k mání nebo ne. Sedim doma u kompu a přemýšlím, co s načatým večerem, abych přestala myslet na to, že za 14 minut to začíná!!!! Milovaný se mě snažil uchlácholit tím, že v sobotu jeden na koncert Support Lesbiens... jojo mám je ráda... ale... Rammsteini to nejsou!!! Přeji hezčí večer, než mě čeká!!!

6 komentářů:

  1. Jejda, koukám Murphyho zákony zase zafungovaly. Tomu se říká zatracená smůla :-( Ten systém prodeje posledních lístků v den D - je to vlastně stejné jako ty soutěže v rádiu, kdy nabízí pár lístků na vzácný a vyprodaný koncert - tři hodiny před začátkem a ještě si pro ně musí výherce osobně do rádia zajet... Obojí mě pěkně štve.
    Mně se stalo před časem něco trochu podobného s výročním koncertem skotských dudáků (já vím, kam se hrabou na Rammsteiny :-D ) Celý den mě mrzelo, že je neuvidím a nikdo se ke mně nesměl přiblížit,jestliže nechtěl být pořádně seštěkán.

    OdpovědětVymazat
  2. moje okolí má štěstí, že jsem dneska zavřená sama doma :o((
    no v rádiu to chápu jako reklamu, ale tohle?

    OdpovědětVymazat
  3. takové věci se prostě přiházívájí... smiř se s tím děvče...

    OdpovědětVymazat
  4. SAMA :)).Vazne,ja k tomu,abych se dobre bavila na konzerte nikoho nepotrebuju :)!

    OdpovědětVymazat
  5. PJ: smiřuji se dost těžko .o(

    Cheorchia: já bych se taky uměla pobavit sama, ale prostě bych se tam sama bála!!! Mám trochu náběh na klaustrofobii a při těchto velkých koncertech, kde je neskutečně lidí, potřebuji sebou někoho mít! Kdyby to přišlo!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  6. To je mi líto, ale užiješ si třeba ten další...a abys nebyla tak moc smutná, já jem zase jen ležela doma a bylo mi zle, takže jsi na tom nebyla zase tak nejhůř:o)))...

    OdpovědětVymazat