úterý 16. února 2010

Hezkého Valentýna!

-
Minulý víkend byl Milovaný v práci. V sobotu mi do telefonu povídá: „Ten zítřek oslavíme v pondělí?“… jaký zítřek? Vůbec mi to nedocházelo a začala jsem přemýšlet o našich různých výročích a svátcích… a vůbec mě nenapadalo, co ten můj chlap chce slavit.
 A tak jsem se opatrně zeptala: „A co máme slavit?“
Slyším povzdech: „Zítra je přeci Valentýn. Ty snad nejsi zamilovaná?“
No vidíte to, já bych zapomněla na Valentýna. Zamilovaná samozřejmě jsem a večeři si dám kdykoli!!! A tak jsme včera vyrazili na večeři do našeho oblíbeného podniku. Když jsem přijela domů z práce, Milovaný tam už na mě čekal… ale přišel mi nějaký připitý. Tvrdil ale, že si dal jen 4 piva odpoledne. No ale nezdálo se mi to. Podezírala jsem ho, že lže. Normálně na něm ještě 6 piv nejsou vidět a teď by vypadal připitě po čtyřech?
No ale na večeři chci, nechci se hádat, takže jsem mlčela. Vyrazili jsme a objednali si večeři a láhev bílého vína. Po jídle na začátku druhé láhve už byl Milovaný pěkně sťatý a já pěkně nasraná! To je tedy prima Valentýn! Se na to můžu vysrat…
Milovanému se pořád zavírali oči, pořád dokola mi vyprávěl ty samé věci… no a pak začal vyprávět, jak byl ten den u zubařky na obrušování zubů na můstek. Takovéhle zákroky si Milovaný (blázen) nechává dělat bez injekce. Nesnáší injekce do ústní dutiny. To radši vytrpí dlouhou bolest než by si nechal dát jednorázovou injekci. No jenže najednou si mi začal stěžovat, že se ho doktorka neptala a prostě mu prdla do pusy injekci a že ho to pěkně nasrala a dvě hodiny pusu necítil…
    No a už jsem byla doma. Alkohol na injekci mu očividně nedělal dobře a mého alkoholového držáka to pěkně sejmulo. Takže jsme zaplatili a rychle domů. Musela jsem si svého Valentýna vzít pod svá ochranná křídla a domů si ho doslova odvést. V obýváku usnul ještě dřív, než jsem si stihla sundat kabát. Tak jsem ho svlékla, vzbudila, dovedla do postele a v té chvíli už zase spal. To je tedy úroveň, stihnout se ožrat do půl osmé!!!
   Takže poučení pro Milovaného – nikdy nepij, když už se stane, že dostaneš u zubaře injekci. A už vůbec ne, když jdeš se svou ženou na večeři!!! :o)))
   Hezkého Valentýna jsme letos měli…

11 komentářů:

  1. no, aspoň jste to měli takové originální, nejednotvárné:). chudák milovaný, taky ty injekce nesnáším.

    OdpovědětVymazat
  2. to já mám ráda injekce! Je to rychlejší zlo než vrtání zaživa!!!
    A jo rozhodně to bylo nečekané :o)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem na tom podobně jako tvůj muž, pokud to není naprosto nutné (třeba vrtání na krčku), tak do injekce nejdu - vyskytnou se pak chvilky, kdy toho lituju, ale ty vždycky přežiju a jsem ráda, že pak nemám ztuhlou pusu a nic :)

    no, a myslím, že v rámci možností jste si to užili docela hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. jojo rozhodně jsme si to užili :o))
    já si taky nenechávám dávat injekce na vrtání kazů, ale zrovna u obrušování zubů by mě ani nenapadlo chtít si to prožít naplno :o))

    OdpovědětVymazat
  5. To víš, v dobrém i ve zlém, jste prostě už dál a hlavní je, že jste pořád zamilovaní:o))!

    OdpovědětVymazat
  6. No, to já jsem na Valentýna lezla bolestí zubu po zdi a dnes jsem taky \"opíchaná\"... :-/ Ale teda bez injekce bych to fakt nedala. To je Milovaný dobrý tvrďák...

    OdpovědětVymazat
  7. tazinka: jojo pravdu máš :o))

    nominek: vzala jsem si drsňáka! :o))

    OdpovědětVymazat
  8. Inu krásný valentýn, on za to chudak vůbec nemohl ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. ale zcela výjimečně za to nemohl :o))

    OdpovědětVymazat
  10. :)) zase je to velice usporne :))
    injekci hradi pojistovna ,chudak malinkej,me je ho lito :)

    OdpovědětVymazat
  11. už nemusí! Už je zcela v pořádku!!!

    OdpovědětVymazat