úterý 20. září 2011

Společenský život Květáka

:o)Tak Květák se už začal společensky stýkat! Předminulé pondělí bylo hnusně, ale nechtěli jsme být celý den sami doma, když nebylo možné jít ven, a tak jsme pozvali na návštěvu Maminu a jejího Lebkouna, Květákova prvního kámoše, který je o 2 a něco měsíce mladší. Je zvláštní jak jsou na těch miminech dva měsíce hrozně vidět. Květák na svý dece pořád rajzoval, přetáčel se, plazil se pryč, hrabal na všechno, co mu přišlo do ruky (a samozřejmě si to hned rval do huby). Kdežto Lebkouna jsme položili na deku, nejdřív na bříško, a hned jí Květákovi poblil. Takže byl přestěhován na záda, kde ležel a čuměl a čekal, co mu dáme do ruky. A tak jsem vyndala malý chrastítka, který jsou pro Květáka poslední dobou už VOPRUZ a nevěnuje jim žádnou pozornost. Květáka poslední dobou zajímají spíš ovladače, kabely a telefony než nějaký trapný dětský chrastítka. Jenže tohle všechno platilo jen do doby, než Květák zjistil, že si s jeho hračkama hraje někdo jiný. Najednou ho nezajímalo nic kromě té konkrétní věci, kterou měl Lebkoun v ruce. Prostě se k němu doplazil, hračku mu vyrval z jeho slabých ručiček, odplazil se zpátky do bezpečné vzdálenosti a hračku si okamžitě začal rvát do huby. Je to prostě škrt! .o))) Včera bylo hnusně snad stejně tak jako před 14 dny a tak jsme na oplátku vyrazili na návštěvu my k Mamině a Lebkounovi. Květák okamžitě prozkoumal celý obývák a ocucal Lebkounovi všechny jeho hračky. Ten se bohužel nemohl bránit, takže jen čuměl, co se to děje. Ale až začne být šikovnější, tak si myslím, že Květákovi nic nedaruje. Je totiž sice o dost mladší, ale konstrukci těla má rozhodně takovou, že by Květáka mohl klidně zbít. Určitě se na to těší už teď a osnuje plány, proto se včera z toho lehátka tak usmíval. Věděl, že jeho čas přijde. A Květák nic netušíce ocucával a ocucával! :o))) Ale zhodnotila jsem, že příště a příště a příště budu radši, když se návštěvy budou odehrávat u nás. Mamina má totiž doma psa. Labradora. Chlupy všude! Doma jsem Květáka musela celého svlíknout rovnou do koše na prádlo, ač byl v čistém oblečení, protože chlupy měl všude. Něco jsem mu vytáhla i z huby a dudlík jsem musela hned vyvařit. Já to prostě nemám ráda! Nikdy jsme doma ani nikdo z příbuzných neměl žádné zvíře, když nepočítám rybičky. Chlupatý zvířata v bytě mi prostě hrozně smrděj .o(( Příští rok to ale už bude sranda. To už na klukách nebude vidět žádný věkový rozdíl a už si spolu vyhrajou. Teď musíme jen dávat pozor, aby se Lebkoun nedostal Květákovi do rukou, protože jeho stisk už umí být pěkně bolavý! :o)

4 komentáře:

  1. A já sme včera, po tom co jsme spolu domluvily, přemýšlela u koho jste na návštěvě..:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to chápu, zvířata v bytě rozhodně ne. Dcera má teď kočku, venku, samozřejmě ji pořád patlá, takže nejen, že se pořád převléká, ale navíc nám rapidně stoupla spotřeba desinfekčního mýdla.

    OdpovědětVymazat
  3. To snad není možné, kam na ty přezdívky ta Jarmilka chodí? Lebkoun proti Květákovi, ultimátní zápas bez pravidel! Kurs pro Květáka 1:10, bude mít výhodu domácího prostředí. Ale bacha na Labradora, aby ho nevzali s sebou jako člena týmu!
    :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. suzuki, já to tušila, že ti to nedá spát :o)

    Blanko, no já už takhle pořád jen peru a se zvířetem by to bylo ještě horší!!!

    Lempe, každá přezdívka má své odpodstatnění .o)))
    teď by v zápasu rozhodně zvítězil Květáka! Ale za čas... nevim, nevim :o)

    OdpovědětVymazat