pondělí 3. října 2011

Perličky!

-
Perla číslo 1 Jednoho slunného podvečera sedíme s Milovaným a Květákem na jedné místní zahrádce, čicháme kuchyňský pach a upíjíme pivečko (vyjma Květáka samozřejmě :o)). Milovaný pije svým obvyklým tempem = jedno za druhym, já piju svým dočasným tempem = na konci už piju větráka. Byl to takový ten pěkný podvečer, kdy by to šlo! „Já bych jich tam nasázela.“, posteskla jsem si smutným hlasem Milovanému. „Držela bych s tebou tempo, kdybych mohla.“, ubezpečila jsem ho. Milovaný mezi loky povídá: „Znal jsem jednu a ta jich tam uměla poslat!“ A to ti mě tak nasralo, že tohle říká! Jako bych já to dřív neuměla nebo co! Co si myslí? Proč mě tak dráždí? Můžu za to že kojim a hned nějaká cizí ženská je lepší než já? „A co jako? Já jich tam taky poslala dost! Nemůžu za to, že kojim!“, okamžitě jsem se ohradila. Milovaný se na mě usměje a povídá: „Však o kom asi mluvím, ty trubko!“ Tomu já říkám romantické vyznání! :o))))

Perla číslo 2 Milovaný mají v práci nového kolegu. A jak je Milovaného zvykem, vůbec ho nenapadlo, že by mě taky mohl seznámit. Tyhle věci jdou tak nějak mimo něj. A tak jako vždy jsem to vzala do svých rukou a s kolegou se došla seznámit sama. Druhý den se o tom bavím s Milovaným a svěřím se mu, že toho kluka určitě odněkud znám. Že už jsem ho někde viděla. Milovaný se zamyslí, tu se v jeho výrazu mihne okamžik poznání a povídá: „Jooo to možná jo. Když jsme zapíjeli narození Květáka, tak seděl v hospodě zrovna s manželkou na večeři.“ Očividně je na sebe pyšný, že to rozlousknul. „Hmmm tam jsem ale já určitě nebyla, můj Milovaný.“ Květák se zapíjel pár hodin po porodu :o)))) Ale je hezký, že nepředpokládá, že by se někde pořádně pařilo a já tam nebyla! Ale zrovna tuhle akci jsem byla nucena si odříct….

A z obého vyplývá, že už bych potřebovala někam POŘÁDNĚ vyrazit! Už se to blíží!!!!!!!!!! 

5 komentářů:

  1. jj leden je tvůj...:-) jen doufám, že trošku natrénuješ, aby nenastala rychlá smrt..:-) ty jo už se těším...:-) Jinak je vidět, že Milovaný tě má zafixovanou u něj za zadkem..:-) to je docela hezký...

    OdpovědětVymazat
  2. leden, do hospody vlezem! :o)))
    já bych trénovala, až bych brečela! Ale když Květákovi maminky mlíčko pořád tak chutná!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo vsadím se, že by ho pil až do puberty... ne ne ne jen ať si zvyká, že život není prdel...:-) vyndalství!!!

    OdpovědětVymazat
  4. včera mi sebral rohlík a jak dlouho se s ním zabavil! On na to za chvíli přijde, že jsou lepší věci než maminky mlíčko :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. tak mu koukej začít podstrojovat..:-)

    OdpovědětVymazat