neděle 27. listopadu 2011

Výlet

-Máma už pěknou dobu uhání Milovaného, aby s ní zajel do T-Mobilu, protože je potřeba prodloužit její smlouvu a že chce dotovaný telefon, na který má nárok. Bohužel se to bez Milovaného neobejde, páč jsme všichni na společnou smlouvu a vedoucí naší skupiny je samozřejmě on. A tak jsme dneska sbalili Květáka a vyrazili do Prahy. Po cestě autem nás máma vyšokovala, protože si to prý rozmyslela a ten telefon nechce a chce změnit tarif. Hmmm ale to se dalo vyřídit i z domova, kdyby to ta hodná žena řekla dřív, že? A jelikož jsem chtěla k Vánocům nový telefon, tak jsme se domluvili, že ten dotovaný si vezmu já. Jenže já ani nevěděla, který chci, takže jsem byla dost nasraná, že si to budu vybírat takhle nepřipravená a na honem. No prostě máma, no. Co vám budu povídat!!! Každopádně jsme díky tomu výletu udělali aspoň už nějaké první vánoční dárky. Můj telefon stál celých 17 Kč, tak se o tu obr sumu máma s Milovaným podělili a telefon dostanu od nich od obou. Dále jsem vlítla do knihkupectví, páč jsem musela koupit nějakou knížku z Knižního klubu, aby mi zase neposlali jimi vybraný titul. No a když už jsem tam byla, tak jsem objevila novýho Deavera. A to bylo jasný, že ten půjde se mnou domů. Škoda že ho budu moct začít louskat až pod stromečkem. No a pak už se nakupovalo jen Květákovi. Nějakou skládačku jsem mu vybrala a takový hrací piano. Asi jsem sama proti sobě, že mu kupuju hračky, který vydávají zvuky, ale když on to má rád. A naštěstí se na té hračce dá nastavit hlasitost, což rozhodně není od věci :o))) Do toho věčné dohady s mámou. Hlavním tématem byly Květákovi první botičky. Prostě máma pořád nechápe, že si to stejně udělám podle svého! Jako bonus jsem vzala balík plen v akci v Tesku, nadlábli jsme se v číně a jelo se domů… Máma si vzala na odpoledne Květáka ven a tak se tu válim jako svinský hnát a čekám na jejich návrat. Potřebovala jsem pracovat, ale k tomu jsem se nějak nedostala. Lenora cloumá celou Jarmilkou :o)

7 komentářů:

  1. Laura, ta z Palerma28. listopadu 2011 v 5:34

    Dávám květákovi tři dny, než zjistí, jak se ta hlasitost nastavuje :))

    OdpovědětVymazat
  2. :o)) třeba to bude trvat i pět :o)

    OdpovědětVymazat
  3. naše dítko má taky hrací krám (jeden jediný) a zatím je mu hlasitost putna ;-) ale dostal i piano, který řve jak na lesy a NEMÁ vypinací tlačítko - baterky v něm byly cca 7 minut ;-)
    na deavera chodim koukat do výlohy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. takovejch par hracek mam a dikybohu jsou cudliky na hlasitost vyrobeny tak, ze ty detsky pacinky si s nima jeste neporadej :)

    OdpovědětVymazat
  5. přítelkyně, takové piano jsem právě naštěstí viděla a hlavně slyšela u kámošky a bylo mi jasný, že bez regulace hlasitosti to nechci do baráku :o)))

    L., no já doufám, že to bude i tak OK :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Novej Deaver? Hmmm tak toho bych taky mohla:-)

    OdpovědětVymazat
  7. jj už se na něj těšim! Ale tak nějak jsem doufala, že vyjde nějaký nový s Lincolmem... toho mám stejnak nejradši :o))

    OdpovědětVymazat