pátek 30. října 2009

Dva odlišné světy.

-
V úterý jsem seděla u vínka s Kolegyňkou a Švadlenkou a jak už to tak u dámských posezení bývá, začaly jsme probírat ty naše drahé polovičky. Jak my jsme se pobavily! Stačilo převyprávět pár historek z blízké minulosti. Myslím, že ani jedné z nás ta naše historka nepřišla tak vtipná ve chvíli, kdy se stala… ale s odstupem času se tomu člověk zasměje!
   Já: Když s Milovaným snídám, tak mám ráda, když je víc věcí na výběr vyndáno na stole. Možná i protože se nám stává, že snídáme spolu pouze ob víkend, takže jsou to chvíli výjimečné. Takže vždy vyndám vše, co se v lednici dá aplikovat na chleba. No a taky vždy poté, co Milovaný dosnídá, vše zase pěkně zandám do lednice. A to mi tuhle tak nějak nasralo, že jsem taková služka a tak jsem po snídani Milovanému řekla: „Ukliď do lednice zpátky ty salámy.“ A Milovaný poslušně šel uklízet. No a po nějaké chvíli jdu do kuchyně a vidím na stole vyndané máslo. Vše ostatní je uklizené. A Milovaného oponování zní: „Říkala jsi, že mám uklidit jen ty salámy a ne máslo!“. Chtělo se mi řvát bezmocí. Obzvlášť když jsem si v tu chvíli vzpomněla, jak jsem nedávno předtím, našla v lednici prázdnou krabičku od Veselé krávy. Prázdné věci mi do lednice vracet bude, ale plné ne!!!
   Švadlenka: Byla takhle jednou po té, co uklidila kuchyňský pult a vyluxovala kolem něj, v koupelně, a když se vrátila v županu ke kuchyňskému pultu, tak se o něj opřela. A tak zjistila, že její Plešoun mezitím stihl nakrájet přímo na pultíku chleba. Asi se mu stalo poprvé, že by chleba drobil a tak tam drobky nechal, neb netušil co s nimi. Švadlence se samozřejmě drobky přichytily k županu a tak je sházela na vyluxovanou zem! Vystartovala na Plešouna, proč ty drobky nesmetl!!! A ten se jal drobky rychle odklidit! Vzal utěrku a z pultíku je smetl na zem! A byl oheň na střeše.
   Kolegyňka to vygradovala: Její mamina jí vyprávěla, jak tátovi jeden den volala z práce, jestli by mohl svléknout povlečení z postele, aby mohla ihned po návratu domů vyprat a povléknout čisté ložní prádlo. Po návratu z práce našla svého manžela nataženého spícího na gauči a v ložnici našla srovnané špinavé povlečení. Ovšem ne prostěradla! Řekla přeci, že chce svléknout povlečení a ne povlečení a prostěradla!
  Tomu se Kolegyňka nemohla jinak než smát a pak to večer dala k dobru před svou Polovičkou. Ten jí ovšem překvapil tím, že se divil, co se jí na tom zdá směšného! Mamina přeci jasně řekla, že má svléct povlečení, tak on by to udělal stejně!!! Na tom, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, asi opravdu něco bude.
    Ale sranda je, že když se Milovanému snažím zadat úkol přesně do detailů, abych pak nezjistila, že jsem něco vynechala, co je pro mě samozřejmostí, ale pro něj už by být nemuselo, tak se pak ohrazuje, že s ním mluvím jak s debilem!!! Není to holt lehké! :o))

13 komentářů:

  1. No a přesně kvůli tomuhle nemůžu bydlet s žádným chlapem. Tady se láska mění v převědčení, že je to idiot a že s takovým debilem nebudu. :( Já vás dámy obdivuju, že na to máte nervy.

    OdpovědětVymazat
  2. to neni, že jsou debilové... maj prostě jiný myšlení!
    Ale to neznamená, že pro to mám takové pochopení, že by mi občas (=často) neujely nervy :o))

    OdpovědětVymazat
  3. No me bráška varoval, že když si chlap hledá ženskou, tak aby byly schopny se shodnout v těhlech, řekněme banalitách, že na tom ty vztahy nejvíc stroskotají, ale přiznam se, že se v těch chlapech trochu vidim :D

    OdpovědětVymazat
  4. Říkej si tomu jak chceš, u mě zůstávají debilové. :D Ale přiznám se, že jednou jsem zažila scénu naopak...

    Borec že mi prej ukáže jeho oblíbený salát a jestli mu můžu nastrouhat okurku. Jak strouháte okurky vy? Já normálně nahrubo, doma jsme to tak dělali, ve školní jídelně to tak dělali, tak jsem to udělala jak jsem byla zvyklá. Borec ale takhle nastrouhanou okurku nikdy neviděl a začal na mě řvát, že kde jsem to viděla, že okurka se strouhá zásadně na kolečka a že jsem mu to celý zkazila a že to může akorát tak vyhodit. Jako by to na výsledné chuti něco měnilo! Tak to jsem si teda připadala jako z Marsu. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten článek je absolutně přesný! K tomu není co dodat!!! :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Wien, já si vždycky řeknu, že zas on umí řídit ve tmě a zaparkovat napoprvé... Holt, ony ty ženské a mužské mozky jsou fakt trošku jiné :-)

    Ale ten s tou okurkou musel být trošku egouš-cholerik. To já teda raději toho flegmouše :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hele hele, já taky umím řídit ve tmě a zaparkovat napoprvé! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vite ze me je tohle ukrutne jedno ? :)
    Tedy je pravda,ze Tomas za tu dobu co spolu bydlime jednou umyl nadobi a tusim obcas jde s kosem....
    Ja zase neumim zmanagerovat team o 20 lidech :o)).
    I kdyz vas vsechny chapu,ze kdyz chodite do prace oba-chcete,aby doma taky makali oba :)!

    OdpovědětVymazat
  9. Vykládala jsem tohle manželovi a on postup všech tří pánů odsouhlasil jakožto naprosto normální:)

    A nejlepší bylo, že souhlasil i s tím, že kdybych mu něco řekla přesně do detailu, řekne mi, abych z něj nedělala blbce:))))

    Ještěže ho miluju:-D

    OdpovědětVymazat
  10. No fakt, jak chlapovi neřekneš přesně co má udělat, tak to neudělá....:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Medvídek: a je hezké, že to přiznáš :o)

    Wien: \"strouhám\" zásadně nahrubo a s neoloupanou šlupkou... na kolečka bych to udělala, kdyby řekl \"nakrájet na kolečka\". Kdyby řekl jen nakrájet, tak bych udělala kostičky :o))

    nominek: co se týče jakékoli manipulace s autem, tak se radši o svých schopnostech nevyjadřuji :o))
    jo každý svět je jiný - já zase nemám pražádný orientační smysl... krásně se doplňujeme :o)

    Cheorchia: tak to jsi šťastná žena, že je ti to jedno! :o)
    zmanagerovat lidi, tak to já zase jo :o))

    squire: takže máš doma úplně normálního chlapa:o)

    Sabina: jo a ještě to musíš říct přesně, ale zároveň ne jako pro debila, nezapomeň!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  12. já myslím, že i přesný popis někdy nestačí a je jim nutno stát za prdelí...i když poslední dobou mám spíš tendenci taktiky \"udělej si sama\" - udělám věci pořádně, nenadělám u toho bordel (protože bordel po práci nebo vaření uklízím já, neztrácím čas, že mu za zadkem stojim a věci vim, kde najdu akam je mám vrátit, nemám u toho hubu plnou keců...došlo to až tak daleko, že jsem si včera musela sama přivrtat poličku v kuchyni do kachlíků...
    a to jsem byla ještě dotázána jeslti jsem použila rovnováhu, aby nebyla křivá..ale pochvala, slovíčko uznání, nebo neco jako že je rád, že to nemusel dělat on? NIC

    OdpovědětVymazat
  13. no ale to právě nechci... aby mě dohnal k tomu, abych si vše dělala sama!!! To už pak budu totálně v prdeli, protože už ho nikdy nedonutim dělat nic!!! :o))

    OdpovědětVymazat