pátek 9. října 2009

Veliká oběť...

:o)Včera po cestě domů z práce, ve chvíli, kdy už není cesty zpět na cestě z Prahy, mi napsal Milovaný, že jde se svým nej kámošem na kafe (nevim, proč tomu říkají takhle), ale že v 6 bude doma… tak to mě trochu nasral, protože kdyby mi to napsal dřív, tak bych se v Praze zabavila… no ale tak jsem zavolala Kadeřnici a ejhle, jaká náhoda, Kadeřnice měla zrovna do šesti čas, než jí přijde zákaznice… A tak jsem se za ní stavila na pokec, koukla jsem se na ní, jak si dala tři cigarety a ani to se mnou nehlo (zato dneska je to nějaký špatný)… Během návštěvy mi „jemně“ naznačila, že má ofina by snesla nůžky, když mi upřeně zírala na čelo a zeptala se: „Nepotřebuješ něco ostříhat, když už tady seš?“… No a během toho stříhání mi přišla SMS od Milovaného: „Nechceš zajít na topinky?“… na vysvětlenou – v podniku, kde seděli na „KAFI“ dělají výborné topinky, což je jediná věc, na kterou mě tam Milovaný může a mohl kdy nalákat!!! Jinak tam nic pro mě zajímavého není… všude samá obří obrazovka, kde běží sportovní kanály, všude samej chlap, který na tu obrazovku čumí… Milovaný jako štamgast dostává do ruky i ovladač a tak má přístup aj k teletextu, na kterém dokáže trávit neskutečně dlouhou dobu a to i se svým kámošem… No bylo mi úplně jasný, co ta zpráva znamená. Přeloženo do mého jazyka – Dneska mi to pivo jede jako nikdy, v 6 je moc brzy na odchod domů, když tě pozvu na topinky, tak mi to možná projde bez keců :o)))… proč ne, něco k jídlu bych si dala, vařit se mi nechce… ale tak lehce mu to nedaruju… Moje odpověď zněla: Škoda, docela bych si dala, ale mám čas až v 6 a to už budeš doma :o(( Okamžitá odpověď: To nevadí, já tu na tebe klidně počkám!!! No není on roztomilej??? Tak se mi obětuje :o) Ale ve finále to tentokrát bylo vcelku příjemné posezení… Oba se mnou komunikovali. Ty dvě hodinky, které jsem tam s nimi strávila se víceméně obešly bez sportovních témat a bez teletextu!!!

10 komentářů:

  1. a když sis ho brala to jsi nevěděla že chodí do hospody a kouká na fotbal?!

    OdpovědětVymazat
  2. to jsem samozřejmě věděla... já si taky nestěžuju, jen mě to včera pobavilo...
    já vím, že on miluje sport a on zase ví, že jsem úchyl na uklízení... dokonalost stejně nenajdeš!
    proto s ní do té hospody obvykle nechodím, protože to je prostě zábava jen pro něj!

    OdpovědětVymazat
  3. Ale zas tady vidíš, jak se báječně doplňujete:), chlapi jsou fakt pořád jako děti:),navíc vždycky lepší, když prosedí hodiny u sportu s kamarádem než když bude honit nějaké slečny.

    OdpovědětVymazat
  4. to jo... ale kdo může vědět, jestli neprohání i ty slečny :o)

    OdpovědětVymazat
  5. hm, tak se asi budu muset komplet překopat, začnu chlastat pivo a čumět na fotbal a pak si mě třeba konečně nějaká ženská všimne :-/

    OdpovědětVymazat
  6. ale takhle to vůbec není :o)
    on má spoustu věcí, které mě na něm přitahují a ten fotbal a pivo je prostě v ceně :o))

    OdpovědětVymazat
  7. Vždycky jsem ti říkala, že Milovanej je kouzelnej.-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Hm, topinky jsou holt topinky... A bez teletextu, tak to už je fakt něco :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Medvídek: ten je ještě mazanější, než si vůbec myslím :o)

    Lorrain: :o))

    nominek: no ten teletext mě hodně překvapil... na druhou stranu už tam seděli dvě hodiny, tak to možná stihli projet :o)
    ale nemysli si, že si ho nezapnul hned, jak jsme dorazili domů!!! To zase ne. Bez toho se nejde spát :o)

    OdpovědětVymazat