úterý 9. února 2010

Já chci pořádně prohnat!

-
Vcelku jsem se poslední dobou pobláznila do squashe! Opravdu mě ten sport hrozně baví! Mám při něm i po něm opravdu pocit, že pro sebe něco dělám! Navíc to není sport, při kterém bych musela něco po někom opakovat jako opice. Jedu si podle svého! Navíc je to i velice dobré k vymlácení se z přebytečné energie či vzteku! Prostě paráda!
Už čtyři víkendy jsem byla na dvě hodiny ve třech lidech. Od minulého týdne jsem zvýšila frekvenci a chodím k tomu ještě navíc jednou v týdnu na hodinu ve dvou lidech! Raketu už mám také svojí, zakoupila jsem si i nové boty do sálu!!!
   Jenže to bych nebyla já, aby v tom nebyl nějaký háček! Chodím hrát se svou novou kámoškou ,říkejme jí Abstinentka, se kterou mě seznámila moje stará kámoška Účetní a právě v Účetní je ten problém! Už dvakrát byla o víkendu s námi, hrozně jí to baví, squashová hala je kousek od jejího bydliště… Kde je problém, říkáte si? No problém je tu jeden „malinký“ – hraje hrozně a nebaví mě to s ní! Ale úděsně mě to nebaví! Jak bych to řekla hezky – je líná a pomalá! Když jsem s ní na kurtu, mám pocit, že jsem tam úplně zbytečně! Kdybych doma ležela zadarmo na kanapi, vyšlo by to nastejno. Ona dává hrozně pomalé a vysoké míčky, tudíž já úplně v pohodě stačím k němu dojít, když ho chci vybrat! Ani se nemusím rozbíhat! A to je špatně! Nechodím si na squash pouze pinkat a pokecat si u toho. Jakmile se u toho zvládá kecat, je to špatně. A když já do toho dám ránu a ještě je taková, že neletí přímo na ní, tak ona se na to vyprdne a neběží k tomu! Prostě líná lemra!
Vždycky po pár takových lenivých výměnách do toho dám ránu jako prase jako stresovou terapii. V tu chvíli výměna mezi námi končí.
   Jsem si tak říkala, že když vidí mně a Abstinentku, jak do toho řežeme a honíme se a nepovídáme si u toho!!!, tak jí to dojde, že to je ta hra, kvůli které tam všichni chodíme! Já chci zpevnit tělo a spálit nějakou tu kalorii, ne se projít po kurtu a pokecat si. Kvůli tomu jsem si nekupovala tu nehorázně drahou raketu!!! Dokonce jsme si dneska s Účetní psaly mailíky a já se zmínila, že jdu dneska squashovat s Milovaným a že už se těším, jak mě prožene (taková narážka na to, že mám ráda svižnou hru, u které se zapotím) a Účetní mi odepsala: „Tak to věřím, že se těšíš, až tě prožene. To nebude takové lážo plážo jako s NÁMI!“.
Ona asi nekouká na mě a Abstinentku, když spolu hrajeme! Anebo kouká, ale má něco s očima, že si myslí, že styl Abstinentky hry je stejný jako ten její!!! Už to, že po její druhé hře jí nic nebolelo by jí mělo říct, že asi něco dělá špatně. Obzvlášť když ode mě a Abstinentky ví, že tělo cítíme minimálně 3 dny po hře! A to Abstinentka je trénovaná! Ještě navíc chodí už dlouhodobě do posilovny!!! No tak řekněte. Co s tím?
Ona za poslední tři roky hrozně přibrala a tohle je konečně sport, který jí baví a má ho kousek od baráku. Tak jí přeci nemůžu říct, že s ní chodit nechci. Hrozně bych jí zranila a odradila od možnosti se trochu hýbat. Na druhou stranu, co já? Já jsem taky přibrala a chci se prohnat. Ale pořádně!!! Seru na lážo plážo!!!!

12 komentářů:

  1. Já Vás proženu obě, i účetní.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se ráda nechala prohnat třeba při perských tancích, ale kvůli té pitomé podpoře v nezaměstnanost, co ne a ne přijít, ani nemám na kurz. Budu asi muset tancovat doma u videa... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. c: ale nepovídej! .o)

    Maire: hmmm to je blbý, když nejdou prachy!!! Tak se nech prohnat manželem v ložnici! To taky spaluješ a je to zadara!!! (tedy aspoň myslím, že to ve většině manželství takhle funguje:o))

    OdpovědětVymazat
  4. složitá situace, asi to holt občas budeš muset kvůli ní vydržet, nebo ji zkus občas popohnat...

    OdpovědětVymazat
  5. nojo o víkendu budu držet už potřetí!
    Popohnat jí? Ona se nenechá! Ten míček radši nechá dvakrát padnout, než by k němu běžela!!!

    OdpovědětVymazat
  6. no tak motivaci:) soutěžtě, kdo vyhraje získá nějakou skvělou cenu... a pak začínat zvolna, ne to na ní hned pálit na plný pecky ale zkusit ji trochu rozhejbat...

    další možnost ještě sehnat někoho čtvrtýho, taky takhle pomalýho, že by hráli spolu a ty s Abstinentkou byste hrály svižně. Je to těžkký, ale taky bych neřekla, že s ní nechci chodit....

    přesně kvůli tomu nemám ráda kolektivní sporty. to si radši hodinu běhám na běhadle, kde si můžu nastavit svý vlastní tempo a nemusím se na nikoho vázat:)

    OdpovědětVymazat
  7. jojo do 14 dnů se k nám přidá čtvrtá!
    A to bude teprve prekérka - ta to z nás umí nejvíc :o))

    OdpovědětVymazat
  8. spíš jsem myslela slovně popohnat, jakože \"to stihnes\" a nebo ji rekni, že je zvláštní, že když chodíš s ní, tak jsi druhej den v pohodě a když s abstinentkou, tak padáš na hubu

    OdpovědětVymazat
  9. hmm to je dobrý nápad s tímhle popoháněním! To mě nenapadlo! O víkendu to zkusim! Aby nebyla nasraná, že jí buzeruju a nenechám jí hrát po svém :o)))

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem taková huba nevymáchaná, že bych jí narovinu řekla, že to neplatím proto, abych hrála s takovou lemrou. :D

    OdpovědětVymazat
  11. jojo to bych nejradši!
    Ale já bych si tu kámoška ráda nechala i do budoucna :o)))

    OdpovědětVymazat
  12. jak nasraná, ty to přece myslíš dobře ;-) čím víc pooběhne tim rychleji ty kila shodí a tím lepší bude mít kondičku ne? ;-)

    OdpovědětVymazat