pondělí 22. února 2010

Někdy bych chtěla být chlapem!

-Někdy bych chtěla být chlapem. Tedy soudím podle těch, které znám! Chlapi mezi sebou nemají problém s ničím. Prostě si věci říkají na plnou hubu, bez servítek. Nepřemýšlejí, co mají říct a co nemají neb by to druhému ublížilo. Prostě kamarádi si mezi sebou řeknou vše, co je sere a nikdo se neuráží, nikomu to nezraní city, nikdo nebrečí!!! Jééé to by se mi tak líbilo!!! Když něco takového udělá ženská ženský, je to bezcitná mrcha a pomluvy jedou. Samozřejmě taky netvrdím, že je taková každá ženská, ale málokterá, co znám, taková není. Když se tak zamyslím, tak já možná taková nejsem, ale jen v určitých věcech. Dokážu kámošce říct, že jí to nesluší, dokážu jí říct, že se chová trapně. Ale nedokážu to za každé situace a pak se tím užírám! Chtěla bych to říct takhle: "Ty jedna Účetní, poslední dobou mě pěkně trápíš! Začalo to tím, že jsi byla líná ve squashi a já jsem ti to nedokázala říct, že mě to s tebou nebaví! Nechtěla jsem ti ten sport znechutit, když tě tak baví! A bůhví, že sportovat potřebuješ jako sůl! Jojo musím uznat, že jsi se už trochu zlepšila, ale stejně to pořád neni ono! Navíc mě sere, jak se chováš k chlapům, když se opiješ! Takhle si žádnýho nenajdeš! Jsi hrozně podbízivá a každý pozná, že ho chceš dostat. Taky bys měla trochu přehodnotit své nároky na chlapi! Nejsi Angelina, abys mohla čekat Brada! A navíc jsi začala být majetnická! Seznámilas mě se svou kámoškou Abstinentkou. A teď ti vadí, že jsme si padly do noty??? Co jsi čekala? Budeš se s tím muset smířit, protože už se stalo a nejde to vzít zpět! A jestli se budeš chovat tak, jak jsi to předvedla o víkendu, tak nás obě nasereš a bude to horší, než když nás necháš se líp poznat a pořádně se skámošit! Vždyť ve třech je to prima stejně jako ve dvou! Já ti jí nechci vzít! A ona určitě nechce vzít mně tobě! Ale sama si můžeš zavinit, že to tak dopadne!!! Tak se trošku hoď do klidu a můžeme si to užívat!!! Někdy společně někdy zvlášť! Už jsem jen malý krůček od toho, abych jí pozvala na kafe! Jsi to jediné, co mi brání, ale asi to už dlouho nebude trvat!" A to jsou prostě věci, kterou já jí neřeknu. Možná v nějakém afektu bych to dokázala, ale tomu se budu vyhíbat jako čert kříži! Ta moje holka utrápená má tátu v nemocnici, nemůže si najít chlapa, je tlustá jako prase a nejde jí zhubnout a navíc má hypotéku a splácí ještě nějaké dluhy a teď to vypadá, že přijde o práci! Neumí anglicky ani německy, takže moc velké naděje na rychlé sehnání jiné práce nejsou... chjooo. A tak držím hubu a čekám, že to snad nějak samo dopadne! A doufám, že sama o tom kámošení s Abstinentkou nezačne, protože by se to ze mně začalo sypat a k těm všem jejím starostem a trápení by přibylo další! Jo, ale trochu se mi ulevilo, když jsem to aspoň napsala!

7 komentářů:

  1. Víš, možná po malých dávkách, hezky s citem, bys jí to říkat měla, pak se fakt stane, že už vypěníš a nasypeš to na ní všechno a vůbec to už nebude znít s citem...a jak říkáš, tohle ona teď nepotřebuje.
    Já jsem mojí kamošce (mimochodem ta, co se na mně vykvákla v těhotenství) řekla na jedné pařbě (to už jsem chodit mohla, takže jsem zase byla v kurzu), co mě štve, ale tak hezky, v náladičce a ona mi za to poděkovala a je fakt, že si to vzala k srdci! Je teď na mně daleko milejší a upřímnější...

    OdpovědětVymazat
  2. když já nemám moc cit říkat něco s citem :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Vidíš, chtěla jsem poradit jako tazinka ... a Ty to tak zatrhneš :-)))

    Ale aspoň to podbízení se chlapům v opilosti ji nějak taktně objasni, třeba... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. jojo na tohle téma jsem už párkrát zabrousila! Tak snad to dopadlo na úrodnou půdu!!! Uvidíme při příští pařbičce .o)

    OdpovědětVymazat
  5. Podbizeni se chlapum nesnasim,je mi trapne za ty dotycne :)

    OdpovědětVymazat
  6. no to mně taky!
    a navíc to stejně nefunguje! :o)

    OdpovědětVymazat
  7. jo, jo....ženské problémy !! :-)

    OdpovědětVymazat