pondělí 28. června 2010

Pracovní týden začíná

a já už nemám chuť pracovat! .o)Tak konečně nám zase začíná teplé období! Jsem taková rozpolcená! Na jednu stranu jsem ráda, že si zase prohřeju kosti (chvílema ta zima už byla až přehnaná na toto roční období) a obnovím své mizející opálení… ale zase na stranu druhou – těch 6 kilo nahoře od loňska se mi nechce ukazovat světu! A ještě jsem nesehnala tolik triček, abych v pohodě obměňovala každodenně bez problémů garderobu! Jsou tu dvě možnosti – 1. budu se snažit jíst hodně zeleninové saláty a nepřežírat se a třeba některé staré triko během léta vezmu na sebe. To by ale znamenalo si dneska v pizzerii dát ne pizzu a ne těstoviny. Taky by to znamenalo na středeční večeři, na kterou jdu s Milovaným, si dát ne biftek s hranolkama ale pouze biftek se zeleninou a málo! 2. budu si celé léto stěžovat, dokud zase nepřijde čas se zamikinovat a zašálovat… jelikož jdu do té pizzérie dneska, tak dneska se kloním k variantě 2. Zítra si udělám šopák… budu ty dvě varianty asi kombinovat .o)))) Včera jsem vyrazila s Milovaným k vodě. Bylo to prima. Jeli jsme trochu dál od Městečka, ale ten čas a kilometry navíc se nám hodně vyplatily v podobě KLIDU! Nepotkali jsme jedinou známou duši! Nikdo si nás nevšímal! Nikdo si nechtěl povídat. Nikdo neviděl moje nové špeky. Asi do tohoto kempu začneme jezdit častěji :o)) Jo a ještě jeden plus to tam mělo! A totiž – báječné občerstvení! Spokojenost .o))) Byla jsem trochu nešťastná z toho, že další víkend má být taky krásně a já nemám s kým jet k vodě! Kadeřnice jede pryč, Švadlenka bude pracovat, Účetní k vodě nedostanu, protože je tlustá a nesvlíkne se… co já budu dělat? Se doma ukoušu nudou a nasraností! No a dneska jsem zjistila, že Švadlenka nebude pracovat! Sice nebude mít na víkend vůz, ale to já jsem hnedka zaúkolovala Milovaného, aby se domluvil se svou pracovní parťačkou a o víkendu jel do práce s ní jejím přibližovadlem! Takže vše je domluveno a o víkendu se jedem opalovat a rachtat!!! Je to bezva si něco takového domluvit v pondělí v práci! Člověk po tom má ještě méně chutí pracovat než doposud! Od pondělka pak bude mít Milovaný volno a tak pojedem do jednoho kempu přes noc s mým novým stanem! :o) No tak ať ten horký týden v práci přežijeme!

16 komentářů:

  1. Teda Jarmilko, musím ti vynadat - dávat si k bifteku hranolky, fuj! Co takhle bagetku, restovanou zeleninu? Hranolky biftek zabíjí!!!!

    A taky se mi nechce dělat. Ale do šesti to snad vydržím...

    OdpovědětVymazat
  2. do šesti? Budu mít co dělat, abych nechcípla do půl 4!!!
    miluju hranolky k bifteku! Vůbec nemám pocit, že bych něco zabíjela! Ba naopak!:o) Tu zeleninu mám ráda taky, ale jen jako oblohu .o)

    OdpovědětVymazat
  3. To víš, sloužíme lidu:-) Zatim tady máme v kanclu 34 stupňů, což ještě jde:-( Zítra už to tipuju tak na 36 stupňů a to už nejde:-)
    Když je to dobrej biftek, žádný hranolky nepotřebuješ. Protože když je ten biftek dobrej, nedovolíš žádný chuti, aby se ti míchala s chutí bifteku. Natož pachuť hranolek.

    OdpovědětVymazat
  4. no ale to bych musela ty bifteky v tom případě sníst dva, protože jen se zeleninou by mi jeden nestačil! A nekradu, takže hranolky jsou jasná volba! A právě že hranolky zase nijak výraznou chuť nemají, aby mi ovlivňovaly chuť bifteku! .o)
    No tak to oproti vám máme v kanclu příjemný chládek! Tipla bych to na 25...
    Ale to mi ještě nezačalo svítit sluníčko do okna! To přijde až kolem druhé hodiny .o)

    OdpovědětVymazat
  5. my tady žádné sluníčko nemáme :(

    OdpovědětVymazat
  6. a to je kde \"tady\"? Třeba se taky dočkáte!!! .o)

    OdpovědětVymazat
  7. Hranolky maj spousta chutí, navíc divnejch:-)))))
    Biftek si můžeš dát větší, nebo dva menší. Na linii to nemá vliv. Ovšem na peněženku ano:-(

    P.S. K tomu krásnému teplu se ještě přidal pán s motorovou pilou - záčíná tady sochařské sympozium a nějakej šílenej umělec už tady dvě hodiny \"sochá\" motorovkou obrovskej kmen topolu:-)

    OdpovědětVymazat
  8. já když hranolku vyválim v sosíku z bifťoura a ještě ho k tomu přikousnu, tak nic divnýho necítím!!!

    Já zvenku slyším sekání trávy, ale to je mi příjemný! :o))

    OdpovědětVymazat
  9. No prostě to asi uzavřu s tím, že kdybychom (čistě hypoteticky) šli spolu na biftek, já si dám velkej biftek, max. s bagetou a ty malej s hranolkama:-) A aspoň bych ušetřil!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. to už jsme spolu hypoteticky podruhé na jídle!!! .o))
    no nevim, kdo z nás by ušetřil! Hranolky asi nebudou tak drahý, aby pokryly rozdíl mezi malým a velkým biftekem :o)))

    OdpovědětVymazat
  11. Ušetřil bych za tvůj větší biftek:o)

    P.S: Asi máme rádi jídlo, tak co s tím jiného dělat, než si přectavovat, jak se nacpáváme!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Kua mám strašnou chuť na hranolky!

    OdpovědětVymazat
  13. Jarmilko, divím se, že tě nenapadla možnost vyřešení problému s garderobou číslo 3: Koupit si ještě pár triček ;-)) Ale pokud bys je neměla kam dát, tak to chápu. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Sejro, jo aha, my když jsme spolu na té hypotetické večeři, tak ty bys i platil! Tak to jo...
    na druhou stranu, kdyby sis vybral lepší partnerku jako společnost k večeři, tak bys třeba platil místo bifteku zeleninový salát! .o)))

    Wien, že na nich není nic nechutného, že? :o)

    Lorandeli, člověče, triko jsem si dneska koupila taky! Takové vylepšení varianty číslo 2... je krásně volné, takže zítra vyřeší můj problém, co s kulichem, než splaskne! .o))

    OdpovědětVymazat
  15. S děvčaty, co si dávají pouze zeleninový salát, na večeře nechodím!!!!!
    :-)))

    OdpovědětVymazat
  16. Milovaný si myslel, že přesně s takovou chodí, ale po čase zjistil, že to byla jen póza! .o)))
    ale už bylo pozdě!!!

    OdpovědětVymazat