pondělí 21. června 2010

Vše odhalím!

-Už to bylo skoro dva měsíce, co jsem se naposledy viděla s Žirafou. Odstěhovala se mi z Prahy zpátky do hor. Chybí mi. Byla jsem zvyklá, že se s ní minimálně jednou měsíčně vídám a maily jsme si psaly o sto šest. Ale na jednu stranu jsem ráda, že se tam vrátila. Šla tam za prací. Práce byl důvod, proč tenkrát před osmi lety přijela do Prahy. Takže teď se jí splnil sen a konečně sehnala práci u nich doma. A krom práce tam šla i za novou láskou. To jí přeju ještě víc, protože by chtěla mimčo a je jí už skoro 35, takže už měla načase, aby se konečně zaláskovala a někoho si k sobě připoutala… Takže je každopádně dobře, že se vrátila, ale mně se prostě stýská, no!!! No a na pátek jsme se domluvily, že dorazí do Prahy a bude u mě v Městečku spát i s Kolegyňkou! Takže jsme konečně pořádně „naživo“ pokecaly, vychrlily na sebe těch spoustu novinek, co se udály (a že jich bylo! Mám třeba novou ofinu!!!), naládovaly jsme se… no prostě jako by z Prahy ani neodjela!!! Myslela jsem, že se Žirafa zdrží na celou sobotu, když už přijela takovou dálku, ale ona bohužel pospíchala zpátky domů, protože zrovna na tento víkend jí přijel na návštěvu bratr s jeho čerstvě narozenou dcerou! Bratr přijel z Prahy! To je jak naschvál!!! A já už měla připravený na celou sobotu takový pěkný program .o((( No takže v 8 ráno obě vstávaly, já jim doběhla pro čerstvý housky a udělala jsem jim švédský snídaňový stůl! Vyndala jsem z lednice vše, co jsem tam našla!!! A pak jsem je šla doprovodit na autobus a utíkala jsem na svůj slavný sobotní nákup! Ale bylo to prima, hned jsme domlouvaly, že bych já dorazila v srpnu na výměnný pobyt do hor! :o)) Doufám, že tohle přátelství dálkou nezemře! ------------------------------------------------------------------------ A Milovanému se to taky líbilo. V sobotu ráno se probudil a našel prázdný byt a plný stůl jídla a čerstvé housky! Ten má život. Když jsem přišla z nákupu, objevila jsem kus šunky v ložnici na své sukni, která se válela na žehlicím prkně. Zřejmě z té idyly chtěl urvat, co se dalo, a tak se rozhodl snídat po celém bytě bez použití talířku na zachytávání drobků! Ten mi ale sere!!! Ještě že jsem ho hned odhalila! Když jsem na něj vypálila otázku: „Snídal jsi v kuchyni?“, hned poznal, že je odhalen a ani se nesnažil lhát! Jen se hrozně divil, jak jsem na to přišla! Jo hochu, dávej si na mě pozor! Tvoje žena pozná vše! :o)))

8 komentářů:

  1. já ani slídit nemusim! Vždyť on na sebe žaluje sám! :o))

    OdpovědětVymazat
  2. jo to znám, přijedu po víkendu domu a přesně můžu říct, co můj drahý dělal..

    OdpovědětVymazat
  3. oni jsou tak průhlední, což? :o))

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, holky, máte recht. Teď zradím vlastní pohlaví, ale zbystřit byste měli jen když pčijdete a je doma vzorně uklizeno. To má ten váš buď špatný svědomí a nebo vám chce udělat radost ;-))

    OdpovědětVymazat
  5. já když přijdu domů a je tam vzorně uklizeno, tak to znamená, že jsem den předtím vzorně uklidila a Milovaný nebyl od té doby doma, aby udělal bordel .o)))

    OdpovědětVymazat
  6. takže ti něco připomíná? :o)

    OdpovědětVymazat