pondělí 14. června 2010

Výlet do Litovle!

-Po čtyřech dnech volna byl dneska ráno krutý návrat do práce! A to vstávání v pět hodin mě dneska málem zabilo! Ale mám na co vzpomínat! Byl to hezký prodloužený víkend! Jak už jsem tu psala v minulém příspěvku, tak ve čtvrtek jsem jela se Švadlenkou k nám na chatu, kde jsme si nebyly líné odkrýt bazén a střídavě jsme se smažily na sluníčku a svlažovaly se v bazénu! Byl tedy dost ledový, ale to vedro nás přinutilo se hodně osmělit! Po poledni jsme si ugrilovaly kuřecí masíčko a udělaly si šopský salát a už jsme se zase válely na sluníčku! Byl to příjemný den! Většinu z něj jsme prokrafaly, ale chvílema byl čas i na četbu! Navečer jsem pak měla spicha s Kadeřnicí a vyrazily jsme na pizzu! Luxusní!!! No a v pátek ráno už měl Milovaný volno a vyráželi jsme spolu na celý víkend k Olomouci do města Litovel. V sobotu tam měli oslavy města v rámci nichž měla večer na náměstí vystoupit Tublatanka, takže to bylo to hlavní, co rozhodlo o cíly našeho celovíkendového výletu. Milovaný zamluvil penzionek, kde jsme se ubytovaly po jedné hodině v pátek a hned jsme vyrazili do nedaleké přírodní pískovny na koupání a opalování. Takže jsem se v pátek letos poprvé koupala v přírodním zdroji! Bylo to studené, ale stejně jsem tam byla pořád! .o)) V pátek večer jsme si pak prošli centrum Olomouce, dali si tam véču a v deset už jsme leželi úplně zmožený na pokoji. To sluníčko je vysilující! V sobotu ráno bylo nějak pod mrakem, takže jsme vyrazili do ZOO. Než jsme tam dorazili, tak se vyjasnilo a bylo zase vedro jako prase! Takže ZOO jsme rychle proběhli a znovu vyrazili na koupání!!! No a už tu byl sobotní podvečer a my nastoupili na náměstí na oslavy. Nejdřív vystupoval David Koller. Hrál hlavně staré hitovky z Lucie, takže se mi to líbilo! Koupila jsem si tam dvoje nový naušnice, protože jich mám doma asi jen 50 párů! Ale musela jsem je mít oboje, protože byly tak moc hezký! :o)) No a když se blížil začátek vystoupení Tublatanky, tak se obloha zatáhla, začaly hromy a blesky! No trochu jsem se bála, aby koncert nebyl zrušený. To by mi fakt nasralo! Naštěstí začalo jen pršet, takže koncert se konal! Přes deštníky jsem sice nic moc neviděla, ale hlavní je, že jsem slyšela!!! Byla to bomba!!! Trochu mi ale zážitek kazila „maminka“, která celý koncert stála kousek ode mě a měla sebou kočár s miminem! Dost to tam řvalo! Já sama pak dvě hodiny měla zalehlé uši a nedovedu si představit, co to udělalo s tím miminkem! To je fakt nezodpovědnost! Mohla s ním být někde vzadu, kde to tak neřvalo! No kráva! No a v neděli po snídani už jsme zase vyráželi ku domovu! Uteklo to rychle a stálo to dost! Ale nelituji ničeho .o))

12 komentářů:

  1. My byli taky v pátek u rybníka a voda byla krásně teplá. Pivo poté bylo nesmírně osvěžující a večerní vepřová krkovička na grilu neměla už vůbec žádnou chybu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. já si v sobotu dala grilovaný slovenský sýr a taky byl luxusní!
    A nějaký bramborový spirálky smažené v oleji! Byly mastné jako prase, ale výborné!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, kde jste byli v Olomouci na tý večeři?

    Jinak v Litovli jsem nikdy nebyla, ale pivo, pivo maj teda dost hnusný;o)

    OdpovědětVymazat
  4. Matinka s kočárkem musela být vskutku inteligentní zhruba jako bublající bahno. Ještě z toho mohlo chudák nemluvně ohluchnout...

    OdpovědětVymazat
  5. ježiš, jak ono se to jmenovalo?
    Restaurace ve dvoře? Nebo něco takovýho... takový příjemný sezení venku ve dvoře tam bylo u nějakýho polorozbořenýho baráku, ale měli to tam tak hezky udělaný, že to působilo útulně :o))
    my pili Radegast :o))

    OdpovědětVymazat
  6. no vypadala tak :o(
    fakt mě nasrala! Měla jsem stochutí tam na ní vlítnout! Mám někdy takový pocit, že se musím srát i do věcí, do kterých mi nic není... většinou toho ale pak lituju... :o((

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to musel být fakt bezva prodloužený víkend! Já měla o den kratší a taky mi to sedlo, jak už dlouho ne :-) A dnešní nástup do práce byl rozvněž jeden z těch krutějších... :-))

    Hm, náušky - taky jsem křeček. I náhrdelníky... Až jsem si sama sobě zakázala se ke stánkům s bižu vůbec přibližovat :-)

    OdpovědětVymazat
  8. to já mám úchylku jen na ty naušnice! Jinak nenosim nic (krom snubáku samozřejmě)...
    já se musela přiblížit, protože jsem potřebovala naušnice na svatbu... no ale potřebovala jsem jen jedny :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Aha, tak to zrovna vůbec neznám:o)

    Ale jestli tam ještě někdy budete, tak zkuste Moritze - vaří vlastní pivo (vynikající), mají skvělé jídlo a je to nekuřácká;o) Navíc teď přes léto na zahrádce grilují, i žebírka;o)

    OdpovědětVymazat
  10. žebírka ham ham!!! :o)))
    ale nemyslím si, že si zase v nejbližší době uděláme výlet zrovna do Olomouce! Máme to trochu z ruky! .o)

    OdpovědětVymazat
  11. Počkej až budeš mamina a budeš si chtít jít na Tublatanku... A dítě samotné doma nechat nemůžeš... :-)

    OdpovědětVymazat
  12. no to je jasný, ale rozhodně s ním nepolezu skoro do první lajny k reprákům! To je rozdíl! :o(

    OdpovědětVymazat