pondělí 9. května 2011

Veselá ranní příhoda.

Aneb s Květákem se člověk nenudí!Včera jsem zjistila, že Květák má trochu zapruzelou červenou prdku. A tak jsme vyměnili krém a začali používat Sudocream a s Milovaným jsme usoudili, že by bylo dobré mu tu prdel nechat častěji větrat jen tak bez pleny. A tak jsem ráno poprvé větrala. Když jsem šla Květáka převlíkat z nočního do denního, což je jediné přebalování za den, které probíhá v posteli. Při této příležitosti mu vždycky nechávám chvíli „bez“, kterou už několikrát využil k zechcání mojí postele. Ale většinou jsem to stihla přiklopit plenkou, takže ke znečištění nedošlo. A tak jsem mu ráno vyhrnula noční košilku, nechala jsem mu bílé fusky a sundala plínu. I jsem otevřela okno, aby šel do pokoje čerstvý vzduch. Květák kopal blahem… Když už ho budu nechávat „bez“ delší dobu, tak jsem pod něj po chvíli radši dala jednorázovou přebalovací podložku, co kdyby náhodou… Po chvíli mi na počítači pípnul přijatý email a tak jsem nechala Květáka Květákem a šla na něj odpovědět. Jen jsem zasedla k počítači zády k němu, zaslechla jsem čvachtavý prd, otočím se a pod Květákem oranžovo-hnědá louže jako prase… on spokojeně dál kope nohama, máchá v tom bílý ponožky, cípy noční košile a ke svý hrůze vidím, že se tam připletla i moje v sobotu čerstvě povlečená peřina!!! Okamžitě běžím zpátky a snažím se zachránit, co se dá. Moc se toho ale nedá. Ponožky zahovněný, nohy zahovněný, košile zahovněná a někde na mém povlečení budu muset hovna taky odhalit! Povlečeno mám opravdu nejlépe, jak jsem jen mohla mít – dva druhy oranžové, žlutá a bílá v proužkách. Tam se oranžový hovno najde natotata :o((( Poučení z toho plyne – nenechávat dítě ani na minutu samotné, jinak se vám hovnem odmění!!!

8 komentářů:

  1. a to bud rada že se moc nehejbe... tohle předvedlo čudle asi před tejdenm, akorát jak se plazí, roztahal mi milé hovno po celý posteli a vymachtal v něm všechno co šlo... ehm

    OdpovědětVymazat
  2. Laura, ta z Palerma9. května 2011 v 11:14

    Počkej, až ti bude tajně chodit kadit za křeslo :)
    Ne vážně :) Kolikrát já už četla a slyšela \"lamentace\" na \"zechcané a zadělané\" věci při větrání nebo přebalování... a stejně se nám, co chcem plánovaně \"bezplenkovat\", pořád všichni diví :))))

    OdpovědětVymazat
  3. my žádná křesla nemáme :o))
    plánované bezplenkování? To slyším poprvé! Já bych tedy takové výtvory nechtěla nacházet jinde než v pleně plánovaně :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. :-D Po přečtení komentu od přítelkyně jsem se začala smát už nahlas. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Laura, ta z Palerma10. května 2011 v 7:32

    jarmilko: já je doufám budu radši nacházet v nočníku :) Ale možná si to moc maluju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Co se vlastně dělá s bezplenkovanýma dětma do doby, než umí sedět? To se na ten nočník přivazujou nebo je nad ním matky nějak přidržujou vise ve vzduchu?

    OdpovědětVymazat
  7. a k cemu to planovane bezplenkovani je ? Jak se to prakticky dela ? To cely den matka sleduje dite a ceka kdy zacne curat nebo kadit aby to zachytila ?

    OdpovědětVymazat