čtvrtek 23. února 2012

Cvičíme!

:o)Před několika lety jsme s Kadeřnicí začaly chodit na spinning. Já protože jsem potřebovala shodit a ona, protože měla doma debila, kterej jí prudil, že by měla zpevnit tělo. Kadeřnice je odjakživa jako proutek a on na ní tohle... no každopádně se mi hodilo, že chtěla chodit, protože i já, lenoch obecnej, jsem se dokopala. Chodily jsme spolu asi rok (to, že jsme většinu cvičení zakončily v hospodě, kterou jsme měly po cestě domů, a daly si pivo - někdy i několik - a většinou k tomu i nakládanej hermelín, je věci jiná). Pak se s debilem konečně rozešla a tím pádem přestala mít důvod chodit cvičit. Ale mě se to docela zalíbilo a pokračovala jsem sama. Někdy jsem měla i několikaměsíční absenci, ale vždycky jsem se zase vrátila... Kadeřnice asi před půl rokem začala mluvit o tom, že by chtěla zkusit fitbox. Já už před těhotenstvím jsem párkrát byla a docela se mi to líbilo (i když spinning je pro mě pořád číslo 1!). Jenže ona pořád jen mluvila a akce žádná. No a včera se stalo nemožné a my jsme konečně vyrazily. Bylo to zvláštní s ní být zase na cvičení :o)) každá na jedné straně totemu. Kadeřnice, která váží o 25 kilo méně než já se pěkně rozparádila a mlátila do toho, že ten totem mě pořád tlačil ke zdi. Ta měla ale páru :o))) No a po cvičení mě vyšokovala, když se se mnou začala domlouvat, že bysme mohly chodit každý týden. A prý jestli bych mohla i dvakrát týdně! Tak jí říkám, že druhá hodina, která by pro mě přicházela k úvahu je v neděli odpoledne. A ona že prý by klidně chodila. Ona - pařmenka první třídy! Prý by chodila pařit už v pátek (jako by doteď většinou nechodila v pátek i v sobotu :o))). Jj co se ženskou udělá blížící se třicítka :o))) Obávám se akorát toho, abysme se časem nevrátily ke starému zvyku chodit do hospody po cvičení, páč jí máme zase po cestě :o) to by to cvičení nebylo moc produktivní :o) K tomu mému hubnutí to ale nebude nic špatného chodit k spinningu ještě na fitbox, takže jsem ráda. Od začátku roku mám 5,5 kila dole a třeba to takhle půjde rychleji :o)) Sportu zdar!

8 komentářů:

  1. jsi teda normálně nezmar.-)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Děvčata, zkuste do toho ještě aplinning ;-) Jinak spin i fitbox jsou super, ať vám to vydrží.

    OdpovědětVymazat
  3. Já zase nemohu vynachálit Pilates. Velmi výživné a účinné, zpevní záda, zadek, stehna, vše i protáhnou.

    OdpovědětVymazat
  4. Bosorko, na pilates chodí mamka a co mi tak říkala, tak vím, že to by mě nebavilo... já potřebuju akci :o))

    anonyme, o tom jsem taky přemýšlela, ale ještě jsem se nerozhoupala :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Nojo, ale při akci se hůře hlídá správné držení těla, dýchání.. Ale to je věc názoru ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Bosorko, to máš pravdu, ale baví mě to a to je nejdůležitější... na pilates bych chodila s odporem a stejně bych to po čase vzdala :o))

    OdpovědětVymazat
  7. Sakra, anonym jsem já, zapomněla jsem se \"podepsat\" :-) Hele, jestli potřebuješ akci, tak alpin ti jí dá dostatek (pokud natrefíš na tak svělý instruktory, jako máme u nás).

    OdpovědětVymazat
  8. Jezerelo, :o)))
    já asi počkám, až mě začne spinning nudit a pak to zkusím... v tuhle chvíli mě to baví a těch hodin mám tak akorát :o), ale ono to po čase bude chtít trochu obměnit :o)

    OdpovědětVymazat