středa 22. dubna 2009

Úžasný Milovaný!

-Již jsem se Milovanému zmínila, že už mě kontaktoval „hokejista“ z páteční pařbičky. „To je ale fofrník.“, byla Milovaného reakce… „Zatím jsme si nic nedomluvili. Fakt by ti nevadilo, kdybych s ním šla na pivo???“, zeptala jsem se já. „Nevadilo. Přece víš, jak se máš chovat!!!“, odvětil klidně Milovaný. No není on úžasnej? Ono mu nevadí, když budu sama s chlapem! On mi věří! Možná tam hraje roli i to, že ho zná, je to jeho známý - na druhou stranu, známý neznamená kamarád… Nevím, jestli já sama bych dokázala být tak tolerantní jako on! Jestli bych ho s klidem pustila na pivo s nějakou ženskou. No ono bych ho pustila, co jiného by mi zbylo, ale rozhodně bych mu dala kázání a nebyla bych úplně v klidu. Moje kamarádka to shrnula – Je to už dospělej chlap, ne žádné ucho. Už to má v hlavě srovnané!

12 komentářů:

  1. Naštěstí mám taky tak úžasnýho muže :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jj, uzasnej ;-) ale i tak v kom pak nehloda malej cervik ;-) ... takze zadny pozdni prichody!!

    OdpovědětVymazat
  3. evitschka: gratulujme si:o))

    pistalka: neboj, já si to naplánuji, až bude Milovaný v práci, takže nebude mít na hlodání čas a ani nebude vědět, v kolik jsem přišla!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych chtěla, aby ten můj byl něčeho takového shopen. nechá si to vysvětlit, ale žárlí i tak. Ale stejněk nemám moc potřebu chodit s jinými. Ten můj mi stačí :)

    OdpovědětVymazat
  5. no já mám pořád potřebu vyrazit někam i s někým jiným...
    a Milovaný bývá často v práci a nebaví mě pořád být jen v ženské společnosti...

    OdpovědětVymazat
  6. Jj, gratulujme si. BTW - tvůj komentář pro Jarku je i mým argumentem, když se občas někdo diví, že už zase někde trajdám s kamarádama a bez muže :-)

    OdpovědětVymazat
  7. no oni se většinou diví, protože doma by jim to neprošlo... a já mužských kamarádů moc nemám a tak jsem šáhla po příležitosti si s chlapem vyrazit...
    ale nevím, jak moc by byl Milovaný tolerantní, kdyby se jednalo o jemu neznámého chlapa, se kterým bych se seznámila třebas někde na diskotece :o)))
    byl by taky tak v pohodě?

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, to je správňák. Já na jeho místě bych se užírala....

    OdpovědětVymazat
  9. jo to já asi taky :o))
    o tom, že si někdo myslí, že je správňák, mu radši ani říkat nebudu, aby mi nezpychl, ten můj Mirek Dušín :o)

    OdpovědětVymazat
  10. To by se Podnikatel musel zbláznit, protože chodim na kávu, pivo a obědy převážně s chalapama (z 90%) :-)

    OdpovědětVymazat
  11. takže máš taky pohodičku :o)

    OdpovědětVymazat
  12. To já bych to tak lehké neměla, ani když už je mužík dospělý, pořád je to ucho:o)). Já bych ho ale taky tak lehce nepustila...

    OdpovědětVymazat