neděle 7. listopadu 2010

Kdo hledá, ten najde?

Pěkná blbost.Dneska dvě hodiny po probuzení do tmavého rána jsem usoudila, že už mě ta bdělost nějak unavuje a zatáhla jsem si žaluzky v obýváku, přetáhla přes sebe deku a za chvíli jsem byla zase v limbu. Ale nebylo mi přáno. Vzbudil mě telefon, kterému došla šťáva. A to on potom řve snad každou minutu a při tom já prostě spát nemůžu. Tak jsem vylezla, že ho musím strčit na nabíječku a doufala jsem, že když to udělám dostatečně rychle, tak se nestihnu úplně probrat a okamžitě zase usnu! Běžela jsem pro nabíječku, snažila jsem se úplně neotvírat oči… šátrám víceméně popaměti a nabíječka nikde… vidím Milovaného nabíječku ještě čumící ze zásuvky, vidím svou starou nabíječku od minulého telefonku, ale ta moje současná nikde… tak jsem začala vztekle hledat jista si toho, že oči už určitě nezamhouřim. Už mě to moc probralo. Prohledala jsem všechna možná místa, kde by nabíječka mohla být. Pak jsem prohledala všechna možná místa, kde by nabíječka rozhodně být neměla a taky tam nebyla… Dala jsem si pauzu, kterou jsem vyplnila užitečnými úkony jako je vyluxování a vytření. Hezky mi to tu teď voní a mimochodem jsem zjistila, že náš nový mop, který jsem měla poprvé v ruce, mopuje skoro sám! Je to Milovaného speciální domácí práce. Jenom jeho! Ještě že jsem si ji dneska vyzkoušela, jak to má chudák složité, až bude příště zase hudrat a předhazovat mi, že on vytírá!!! No ale to je teď jedno… po uklizení jsem se znovu pustila do hledání na těch možných i nemožných místech. Prohledala jsem i ty úplně nejnemožnější jako je špajzka a koupelna. Zkusila jsem napsat Milovanému, jestli jí náhodou někde neviděl nebo někam nedal. Ještě že ho mám, protože jeho odpověď „Máš jí tam, kam sis jí dala“ mi otevřela oči!!! Chtěl být vtipný, ale v mém momentálním rozpoložení mi to akorát nasralo ještě víc. Rozhodla jsem se, že na to seru. Však ona se někde nakonec objeví. Dnes, zítra, za týden, za měsíc… ale jednou to bude určitě. Mám přeci nabíječku od minulého telefonku, tak teď nějakou dobu budu používat ten. Sice je trochu oprýskaný, ale jinak je perfektní… Oprava – byl by perfektní, kdybych ho našla… opět započalo vzteklé hledání na všech možných a nemožných místech a pak i na těch nejnemožnějších. Abych byla ještě vzteklejší, tak jsem našla pouze dvě úplně prehistorické obludy, ke kterým už ale nemám nabíječku!!! Tak si to shrnu - mám tu současný telefon bez nabíječky, který se za chvíli vypne. Pak tu mám nabíječku od minulého telefonu, ale nemám k ní telefon. A pak tu mám další dva telefony, které možná už ani nefungují, ale to já nezjistím, protože jsou vybitý a nemám k nim nabíječky! Pak mám ještě v kabelce telefon služební. Ale ten je taky vybitý! No nevztekli byste se? Takže ten můj krypl mi tu teď v minutových intervalech hlásí, že nemá šťávu. Ne, vypnout zvukový signál neumím, kdyby mi to někdo chtěl poradit! A rozhodně se nehodlám pouštět do hledání návodu! Stejně návodům hovno rozumim!!! Jdu si uvařit oběd. A pak budu doufat na zázraky!!!

3 komentáře:

  1. hehe, telefonní drama jsem si užila v týdnu taky. stávající telefon úplně přestal fungovat, doma jsem našla pár nabíječek ke starým telefonům, které už nemáme, a pár starých telefonů bez nabíječek. musela jsem koupit nový telefon.
    a tobě asi doporčuju zakoupit zítra nabíječku. a uvidíš, že pak se ta ztracená najde hned.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, na Tvé stránky jsem narazila před pár dny a jelikož jsou moooc povedené a já jsem na nemocenské, stihla jsem přečíst už opravdu všechny příspěvky :-) Píšeš moc vtipně a pobavila jsem se u nich. Dovolila jsem si dát na svůj nový blog mezi oblíbené ten Tvůj...

    OdpovědětVymazat
  3. dewberry, stačilo jen pomyslet na nákup nové nabíječky a už jí nepotřebuju :o))

    La sconosciuta, díky moc! Vždycky mě potěší taková slova chvály :o)))

    OdpovědětVymazat