středa 24. března 2010

Jak jsem málem dostala po hubě!

-Další z příhod, které napsal život. Včera večer jsme s Kadeřnicí stály u nás za barákem s vínkem v ruce a ona kouřila. Jen jsme si tak vyběhly z bytu právě jen a jen kvůli tomu cigárku. Už byla tma, ale teprve chvilku, takže mohlo být něco před půl 8. Když asi 200 m od nás u baráku se potácí nějaký ožrala a za chvíli i začne řvát: „Pojď sem, ty kundo!“, zasmějeme se tomu a začneme přemýšlet, na co asi mluví! Za chvíli se smát přestaneme, když zjistíme, že ožrala tam není sám a neřve na něco ale na někoho – na svou přítelkyni (usuzuji z jeho další věty): „Ty kundo jedna, s kým jsi to všechno provolala!“… Hned jsem si řekla, že je to klasická žárlivá scéna pod vlivem. Mně by se určitě nelíbilo, aby mě můj partner takto podobně oslovoval… Když najednou ožrala začne do své přítelkyně strkat… to už není vůbec vtipné… najednou přestane strkat a chytne jí za krkem a rychle jí strká před sebou za barák mimo náš dohled. Pořád slyšíme, jak na ní řve. Nene Jarmilko, neser se do toho, to se nevyplácí! Obzvlášť když je ožralej! Ale říkat si můžu, co chci, hlavou mi proběhne pár scénářů (nejlepší z nich je, že jí tam omlátí hlavu o zeď a ona tam v bezvědomí bude celou noc) a houknu na Kadeřnici, že tam jdem a rozběhnu se. Cestou si říkám, co tam asi tak budu dělat, když nemám u sebe ani telefon… no asi se mezi ně budu muset vrhnout a asi nějakou taky dostanu!!! Kadeřnice naštěstí hlásí, že má u sebe telefon… Ale i tak, jestli se tam rvou, tak jí asi taky chytnu! Ale pořád vidím tu její rozmlácenou hlavu a běžím! Už jsem skoro na úrovni baráku, když se oba vypotácí zpoza rohu a on na ní pořád ječí, ale už do ní zase jen strká. Tak se zastavím a zařvu na něj: „Mám zavolat policajty?!“, takovým tím výhružným drsným tónem (hmmm aspoň si to myslím)… obrátí svou zlost na mě, naštěstí jen tu slovní, a řve na mě, že jsem kráva a ať si ty policajty klidně zavolám, prý mi klidně půjčí telefon… ať si na mě řve, hlavně že na ní už nehrabe! Přeci jen možná dostal strach…??? Když v tom uslyším i jí: „Jo, zavolejte ty policajty.“, ale není to takový ten ubližovaný, ustrašený hlas, kvůli kterému bych nelitovala, že bych dostala nabančíno! Je to ožralý provokativní hlas! Tak on jí fyzicky napadl a ona ho ještě provokuje? V tu chvíli si mě přestanou všímat a začnou řvát jeden na druhého a odcházejí! No a já se začnu klepat! V tu chvíli mi dochází, že kdybych stihla za ten barák doběhnout dřív, než oni vyšli, tak bůhvíco se tam dělo, já bych tam vlítla a kvůli takové krávě bych dostala po hubě! A o tom nepochybuji! Neklepu se už strachy ale vzteky! Kráva blbá!

11 komentářů:

  1. Teď někdy jsem se to učili prý je takový kruh násilník-oběť-hrdina. A když se staneš hrdinou a jdeš někoho zachránit, tak se velmi lehce můžeš stát obětí nebo násilníkem.

    OdpovědětVymazat
  2. To je. a on magor. nesnáším ožralce s hrubým slovníkem.

    OdpovědětVymazat
  3. neinire: já rozhodně nejsem typ ani oběti ani násilníka!

    Anuska: jo to já taky ne! Ale taky nesnášim ženský, co takový chlapy ještě schválně provokují! Vědí, co se stane, ale prostě tu hubu držet nebudou! Ideálně už by s takovým chlapem vůbec být neměly, ale to už je zase jiné povídání...

    OdpovědětVymazat
  4. to je hrozný... na jednu stranu to bylo od tebe statečný, protože lidi dělají že nevidí a neslyší a pak se za bílýho dne dějou vraždu a podobně.. jenže na druhou stranu, když slyšíš o těch případech, kdy někdo se do něčeho vložil a ten násilník vytáhl nůže a zabil ho na místě:( tak pak je otázka co dělat! možná fakt spíš zavolat policajty a osobně se neangažovat:(

    OdpovědětVymazat
  5. jenže já nevěděla, co se za tím barákem děje! A když by jí mlátil hlavou o zeď, tak to by policajti za v lepším případě 5 minut asi nebyli nic platný! A kdyby se tam naopak nedělo nic, tak bych to ještě odnesla, že volám zbytečně!
    Možná bych se měla začít koukat spíš na pohádky a romantický filmy, abych neměla takový myšlenky!

    OdpovědětVymazat
  6. každopádně jsi hodná! mně se staly podobný věci, že jsem byla třeba téměř svědkem nehody dvou ožralů a taky jsem zavolala záchranku (a ta následně hasiče a policii), protože měli kravý ksichty a byli celí pomlácení, auto na šrot... a přitom ten jeden byl docela napruženej, ať nikoho nevolám, že přijde o papíry...nezajímalo mě to, nemá si s chlastem v krvi sedat za volant a hlavně sem chtěla mít čistý svědomí, že tam někde neumřou na vnitřní zranění, navíc měli štěstí, že neublížili nikomu dalšímu...a kolik aut projelo okolo a nikdo nezastavil...měla jsem ze sebe dobrý pocit a ty měj taky..:)

    OdpovědětVymazat
  7. no já mám dobrý pocit z toho, že bych bývala nedělala jakože nic...
    na druhou stranu jsem prostě nasraná! Dostala bych kvůli někomu, kdo si o to sám říká!
    ale je fakt, že spousta lidí dělá, že nic! Vím, že Kadeřnice by nic neudělala nebýt toho, že jsem zavelela, že tam jdem!

    OdpovědětVymazat
  8. chápu tvoje naštvání, no, to si nemohla vědět, že jde o takovouhle pizdu... naštěstí všechno dopadlo bez újmy na zdraví... a ty ses prostě zachovala správně... ;)

    OdpovědětVymazat
  9. ježiš, to by mi Milovaný dal, kdybych po dobu jeho nepřítomnosti doma dostala od někoho přes hubu :o))
    ale jo, budu mít už jen dobrý pocit a nebudu na tu pizdu myslet! Zaplať pánbůh, že jsem nepoznala, kdo to byl! Milostivá tma!

    OdpovědětVymazat
  10. Máš můj obdiv. Já jsem takhle jednou na Karláku viděla, jak takovej týpek chce ukrást důchodci z náprsní kapsy peněženku. Měl ruku pod šálou, s důchodcem si povídal a při tom mu rejdil rukou pod kabátem. Tak povídám pozor, chce vám ukrást peněženku. No panečku, už dlouho jsem tak rychle od nikud neodešla, natož z tramvajové zastávky. Vytáhnul nůž a celou cestu za mnou hulákal. Byla jsem ráda, že jsem si tu jeho kudlu neodnesla domů. Děsnej zážitek - je to dilema - pomoct a být zmlácen (přinejmenším) nebo dělat jako by nic?

    OdpovědětVymazat
  11. to mi přijde taky hrozný! Když už chce někdo krást, tak ať aspoň není takový srab, že si jako oběť vybere naivní důchodce!!!

    OdpovědětVymazat