čtvrtek 25. března 2010

Miluju tohle období, když:

ooo - se ráno probouzím za zvuku ptačího zpěvu (po nějaké době mě začne srát, že mě ráno budou budit, ale tyhle začátky jsou úplně úžasný) - se ráno probouzím za tmy, ale odcházím z domovu už skoro za světla (no to se změní hnedka o víkendu) - si dám první pivko na sluníčku na zahrádce - vytáhnu konečně kolo - větrám jako o život klidně i dvěma okny najednou a průvan je příjemný! - pověsím ven na sluníčko první várku vypraveného prádla! - si čistě povleču postel povlečením uschlým ten den venku (to je vůně, že se jí žádný parfém nevyrovná). A udělám to hned tuhle neděli!!! - si konečně pořádně vytrhám obočí (prostě tohle světlo odhalí vše, každý chloupeček!) - jen tak sedím na lavičce na sluníčku, čumim a je mi fajn - začneme s Milovaným podnikat výlety Jediné, na co se netěším, je, až se oteplí natolik, že bude potřeba se odsvetrovat!!! To bývá každoročně dost depresivní období a letos to čekám obzvlášť kruté vzhledem k mým 6 kilkům nahoře! To teprve pořádně začnu zjišťovat, co všechno z oblečení mi není! Ale zatím si užívám toho, co je!!! Svetrům zdar!

4 komentáře:

  1. Já už jsem teda odsvetrovala, chodím povenku v tričku. Ale je to paráda, je teplo a nejsou mouchy! Ani vosy a tak. A já jsem furt nechápala, že někteří lidi mají raději jaro než léto. :))

    OdpovědětVymazat
  2. já odsvetruji, až spadnu aspoň o dvě kilča! Hmm, dneska jdu na pizzu :o))
    mě to jaro taky baví víc!
    V létě se sice dá chodit k vodě, ale jen o víkendu a v týdnu se člověk jen potí jako to prase a těší se na večer do chládečku do bytu! Prostě o hovně!

    OdpovědětVymazat
  3. Já už taky nosím jen trika a sukně na holé nohy. A moc si užívám dlouhé procházky s malamuťákem ranním parkem, když je ještě liduprázdný, ale už krásně vyhřátý a provoněný sluníčkem. A koukám, jak raší pupeny a z trávy opatrně vykukují se moje milované fialinky.:-)

    OdpovědětVymazat
  4. No a me vcera deti slaply do krasnyho psiho ho*vna v lesoparku.V zime to bylo aspon ztuhly :)))).

    OdpovědětVymazat