pondělí 8. března 2010

Nehodička

-Milovaný si donedávna mohl pěkně libovat, jaké měl štěstí, že mě potkal. Pěkně každý měsíc zaplatím půlku leasingu na auto, ale neuzurpuji si ho pro sebe, nemusí se se mnou dohadovat, kdo ho bude kdy mít, protože neřídím. Možná je to sen každého muže, možná to nadchlo pouze toho mého… každopádně nic není tak ideální, jak se zdá a mému Milovanému sice bůh seslal automobilově nezávadnou manželku, ale s ní mu nadělil také švagrovou a ta mu to v sobotu vynahradila… Výjimečně jsem tento víkend chtěla zajistit odvoz na squash já, abych se pořád jen nevozila s Abstinentkou a tak jsem si po hrozitánsky dlouhé době zamluvila autí a sehnala si řidiče v podobě mé sestry coby čtvrté hráčky squashe!!! Vyzvedla mě a Švadlenku u Švadlenky v rodné vísce a tu jsme už neopustily. Vzhledem k nepřízni počasí nám nebylo přáno vyjet mírný kopeček z vesnice. Prostě nám to hrabalo. Tak jsme se Švadlenkou vystoupily a sestra to zkusila vyjet sama. To taky nešlo. Tak sestra najela do vedlejší silnice a chtěly jsme to zkusit jinudy. Jenže když vjížděla zpět na hlavní, tak se to stalo. Přijela frajerka trochu rychleji než měla a bylo to. Bylo dost divné dívat se zvenku na své vlastní auto, jak bourá… no ale už se stalo a naštěstí to byl malý ducánek a škoda bude pouhých 2,5 tisíce! Jo a aby toho nebylo málo, tak pět minut poté projel ulicí sypač a kopeček pěkně posypal!!! Zákon schválnosti funguje stoprocentně! No ale měli jste vidět Milovaného, když dorazil na místo. Sršely mu blesky z očí. Není ten typ, že by nadával, ale ten pohled stačil. Doma poté byl pořád načuřenej, ale pak jsem mu ukázala kozy a byl jak milius. Ještě že my ženy víme, jak na ty svoje chlapy máme jít :o))) Takže tento víkend jsem se musela obejít bez sportu! Zkusíme to znovu příští víkend a snad už budeme mít víc štěstí! Akorát sestra už hlásila, že ona tedy neřídí neb si na to poslední musí nejprve vydělat! Takže to zase zůstává na Abstinentce! Nakonec ještě trochu odskočím od tématu – dneska je to přesně půl roku od doby, kdy jsem vykouřila svou poslední cigaretu. Letí to jako blázen, co? Tloustnutí se mi snad už zarazilo, takže konečné číslo je – 6 kilo nahoře! Jsem na sebe hrozně pyšná, nevěřila jsem si! Kouřívala jsem minimálně krabičku denně a fakt jsem s tím praštila ze dne na den!!! Dnes bych se měla odměnit. Uvařím si něco dobrého! :o) A pak teprve zhubnu těch 6 kil!!! :o)

6 komentářů:

  1. A kdyz mu ukazes s kozama jeste Vofce uplne na to zapomene :))
    http://www.avocode.bloguje.cz...php

    OdpovědětVymazat
  2. to s těma kozama, to bylo dobrý:D chlapi jsou si všichni stejně podobní. jinak, a dobře, že to dopadlo jen takhle s tím autem...

    OdpovědětVymazat
  3. Cheorchia: já už myslela, že jsi tou Vofcí myslela bůhvíco :o)))

    Anuska: jojo tohle funguje na všechny horňáky! A většina jich je horňáků :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Tou Vofci jsem myslela Modony nove jehnatko :))))

    OdpovědětVymazat
  5. ještě, že ten můj není horńák, protože kde já bych pohledala kozy?.-)))))Moc pěkně napsáno.-))

    OdpovědětVymazat
  6. cheorchia: však jo, ale tahle Vofce by mého Milovaného asi nezajímala :o))

    Lorrain: hele já je taky nemám, ale byla jsem šikovná a našla si malo-horňáka! Občas je nazve i melouny, ale to už je hodně přehnaný!
    A díky! .o)

    OdpovědětVymazat