pátek 19. března 2010

Vše v pořádku!

-Naordinovala jsem si dietní období! Včera jsem byla v jedné hospůdce, kde čepují tankovou Plzničku a k té se prostě nehodí maso se zeleninou nebo směs masa a zeleniny s rýží (což je jídlo, které bych měla jíst vzhledem k blížícímu se létu), spíš se k ní hodí prasárny jako tatarák s pořádně mastnými topinkami, svíčková s knedlíkem, pečené koleno, knedlo vepřo zelo (ne to, o kterém jsem psala předminule :o)))… a tak jsem si tu Plzničku dala a k ní jsem si objednala prkno, na kterém se válelo 450 g uzených žeber v medovo-chillové marinádě a 5 kuřecích křidélek v té samé marinádě (a to je přesně to, co bych v žádném případě jíst neměla a to nejen vzhledem k blížícímu se létu)! Prsty jsem měla celé opatlané, med jsem měla snad i na nehtech u nohou a to jsem byla obutá! No krásný gurmánský zážitek! Pečivem jsem se vůbec nechtěla zabývat, ale pak jsem si všimla, že chlebík vypadá velice čerstvě, měkce a lákavě! A když jsem do něj kousla, tak to tak opravdu bylo! Propadla jsem jeho kouzlu! No shrnu to – přežrala jsem se jako to prase!!! Ale neumím si představit, co jiného by mě dokázalo tak moc uspokojit! A tak jsem dneska posnídala pouze nízkotučnou jahodovou Activii a cornflaky s mlékem. Vzhledem k takovéhle náloži mlíčných výrobků jsem předpokládala vyprázdňovací akci. Ale postupem času zjišťuji, že některé mé vychytávky správně působily pouze v kombinaci s cigaretou. Škoda! Tím pádem se pořád cítím jako pučmeloun! K obědu jsem měla v plánu taky něco lehkého, protože večer mám jít s Květinářkou do naší oblíbené pizzerie. Njn jenže po snídani přišla Kolegyňka, jestli nepůjdem na oběd do jídelny! Hmmm tak jo, nechala jsem se po dvousekundovém vyčerpávajícím přemlouvání udolat! V duchu jsem si slíbila, že si večer v pizzerii dám zeleninový salát! Fakt! …nebo aspoň jen malou pizzu…!!! Nakonec jsem poobědvala vepřové ražniči s bramborami a tatarkou, ale bylo to studené a maso bylo tuhé (jak už to v jídelnách bývá) a tak jsem byla taková zklamaná a usoudila jsem, že mi to nestálo za to, abych si kazila večer malou pizzou nebo snad zeleninovým salátem! Takže se večer zase přežeru!!! Ale snad to není tak hrozně selhání vzhledem ke skutečnosti, že jdu před večeří na squash! :o))) Jak člověk dokáže vést krásný monolog sám se sebou! A přesvědčit sám sebe o čemkoli! .o) Noc následuje po dni, zeměkoule se točí kolem Slunce a Jarmilka se láduje!!! Takže je vše v naprostém pořádku!

10 komentářů:

  1. No, jedno pozitivum pro mě, že nejsem sama, ale moc tě nepotěším, mám to veeelmi podobné s tím jídlem:(

    OdpovědětVymazat
  2. já vám závidim, já bych se cpát chtěla ale nejde to, jakmile překročim klapku, jde to ven :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Anuska: ale co jiného je lepšího? No řekni! :o)

    přítelkyně: já bych se právě potřebovala přestat cpát! Doufám, že až budu nastávající maminka, tak taky nebudu moct jíst, protože jinak si to radši ani nechci představovat! .o)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jdu večer na basket a proto jsem si dala k obědu rajskou polévku a salát. Tož su blbá?

    OdpovědětVymazat
  5. otázka je, jestli ho jdeš hrát nebo se dívat! .o))

    OdpovědětVymazat
  6. Na Tobe je videt,jak moc si vsechno uzivas :))).
    A to je dobre :))

    OdpovědětVymazat
  7. vždyť jo, člověk neví, kolik má času! .o))

    OdpovědětVymazat
  8. já se ptám proč, ty woe... internet narvanej k prasknutí radama dokola omílajícíma to stejné: snídat se má do přežrání, když si uvědomíš co všechno přes den do sebe zboucháš, tak snídaně má tvořit celou jednu třetinu té hromady!!! A né posnídat jednu chemickou Aktivii s pár flekama a večír se přežrat nesmyslama (sladké/slané/tučné)...

    achjo... jak když do pařezu mluví...

    OdpovědětVymazat
  9. jo jenže nikde nejsou rady, jak se zbavit chutí! A žebírka si k snídani nedám a ani k tomu nemívám příležitost!
    Do hospod se prostě chodí večer a tak se hřeší večer! Příležitost dělá zloděje :o)

    Když jsem večer doma, tak jím předpisově! A ne, neříkej mi, že ať teda nechodím do hospod! :o)

    OdpovědětVymazat
  10. a už tě napadlo jít do hospody, dát si malej střik, objednat si žebra, která si posléze necháš zabalit a spořádáš si je až ráno?..:-)

    OdpovědětVymazat