čtvrtek 18. června 2009

To je snad znamení!!!

Jarmilko, ty prostě cvičit nebudeš!!!Vzhledem k tomu, že spinning najel na letní provoz a já bych stíhala hodinu pouze ve čtvrtek, což je pro mě naprosto nevyhovující den, tak jsem před dvěmi týdny začala chodit na zumbu, která je každé úterý. Byla jsem tak zodpovědná, že jsem si našla jiné sportovní vyžití na léto, abych nezakrněla a neztloustla a nezlenivěla… taková já jsem… Teď v úterý jsem byla na své druhé hodině zumby, bavilo mě to snad ještě víc než ta první. Začala jsem si říkat, že až začne od září zase spinning ve své obvyklé dny, tak bych mohla najet na režim „cvičení dvakrát týdně“. Jeden den zumba, jeden den spinning. Byla jsem sama se sebou spokojená, že jsem taková pilná, že přemýšlím nad takovými věcmi, které by mě ještě před rokem ani nenapadly. Dokonce jsem i trochu zadoufala, že se třeba sport stane mým rituálem, že ho budu potřebovat k životu, že budu závislá… v hlavě už jsem se snažila představit svou svaly vyrýsovanou postavu bez kulicha a bez bochanů, s menším pozadím a vypracovanými stehny!!! Musím říct, že jen si to představovat šlo dost těžko… mám hodně velkou představivost, ale na tohle prostě nestačila… každopádně k nějakému fyzickému zlepšení by jistě došlo… Docvičila jsem, nohy jsem měla bolavé, unavené, byla jsem taková spokojená a při odchodu jsem dostala do rukou letáček. Kouknu na něj, o co se jedná a ejhle!!! On to rozpis na léto s omezeným provozem!!! Koukám do chlívečku na úterý, ale zumba již tam není, koukám i na pondělí – tam také žádná zumba… jistě tušíte, kde jsem zumbu nakonec našla… ano jistě že ve čtvrtek!!!! To je prostě znamení. Mně to cvičení není souzeno!!! Nepředpokládám, že by se najednou jako zázrakem objevil další sport, který by mě bavil a neprovozoval se ve čtvrtek! Takže závislostí mého života nadále zůstávají cigarety, alkohol a jídlo!!! Já se na to… Ale nebudu se vzpírat osudu!!! :o)))

9 komentářů:

  1. tak jezdi na kole, choď plavat... možností je spousta... nebo cvič doma (i když chápu, že doma to \"není ono\", že se doma člověk tak nedonutí - vlastní zkušenost...)
    ale nezahazuj to...
    (já vim, mě se to kecá, když teď kvůli borelióze nemůžu nic :-D )

    OdpovědětVymazat
  2. když tyhle sporty mě neba... se mnou je to těžký :o))
    ale vypadá to, že bych občas šla na squash... no uvidím:o))

    OdpovědětVymazat
  3. no jen to nepokoušej :-D kdyz nemáš cvičit tak prostě nemáš :-D

    OdpovědětVymazat
  4. mě zase vůbec nebaví sporty, které se odehrávají někde uvnitř. já běhám a bruslím a jezdím na kole a super je to v tom, že si to organizuju podle sebe (a věř nebo nevěř, vždycky se dokopu - přestože postavu vyrýsovanou nějak furt nemám...a asi ani mít nebudu :))-

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych o jednom sportu věděla a ten můžeš provozovat kdy chceš. :)))

    OdpovědětVymazat
  6. přítelkyně: téhle myšlence se snažím nepodlehnout, ač je tak lákavá :o))

    dewberry: to já bych musela mít někoho k sobě, abych se dokopala, ale moje kamarádky - to jsou ještě větší tragédky než já a Milovaný by mě zničil, s tím radši sportovat nechodím:o))

    wien: přesně slova Milovaného... podle něj tenhle \"sport\" pomáhá i na bolení v krku :o)

    OdpovědětVymazat
  7. wien má pravdu - to je sport pro každýho.-)))Bych prosila recept na bílou omáčku, prosím.-)))

    OdpovědětVymazat
  8. jo sport pro každého, ale Milovaný by sportoval každý den a to je pro mě fyzicky nemožné :o))
    jakmile mi to tajemství bílé omáčky sdělí babička, která jediná z rodiny chodí na houby a pak vytváří tuto báječnou pochutinu (a Jarmilce jí posílá v rendlíčku), napíšu ti to do vzkazů :o)

    OdpovědětVymazat