čtvrtek 6. května 2010

Mám doma lazara!

-Někdy před více jak týdnem si Milovaný stěžoval na to, že má úplně rozpálená kolena a bolí ho nohy! Nevěnovala jsem tomu moc pozornosti, protože co ho znám, tak si na nohy stěžuje pořád. Ne nadarmo se říká, že sportem ku trvalé invaliditě, že? No ale o víkendu se situace změnila a začaly mu otékat kotníky! Ale jak – měl je úplně jako konve a v noci se hrozně potil! Ráno měl úplně mokrou peřinu i polštář, navíc měl v noci ještě k tomu zimnici, takže musel spát nejen s peřinou ale i s dekou a pořád mu byla zima. Přes den bylo všechno v pořádku, jen ty nohy měl pořád oteklé a bolely ho! Tak jsem ho nahnala hned v pondělí ráno k doktorce, ale ta měla odpolední a Milovaný musel do práce, takže se objednal na středu, kdy měl mít volno! A to už jsem začínala mít strach! Když se zmínil v hospodě před kamarády o svých problémech, tak byli všichni chytří – to bude zánět žil…., ty vole, ty budeš mít DNU…. No nic pozitivního z nich nevylezlo a já se fakt začínala bát o svého bobíka! (a navíc jsem se ujistila v tom, že pokud mi něco je a nevím co, tak to nikomu neříkám, protože každý je chytrý jak rádio a akorát člověka zbytečně děsí!) V úterý mě pořád budilo, jak v noci pořád někam chodil a tak jsem se ho zeptala, co se děje a po chvíli jsem z něj dostala, že se chodí ládovat Ibuprofenama. Divila jsem se, kde ho vzal, když jsem poslední plato dala na Čarodky Suzuki a on že si ho prý koupil! Tak to už bylo špatný… Milovaný nesnáší polykání prášků a nevzal by si ho, kdyby fakt nebylo zle a už vůbec by si ho nedošel koupit… tak to ho to fakt muselo bolet! Všimla jsem si i, že nějak divně dýchal. A co bylo nejhorší – uvědomila jsem si, že už mě 4 dny neotravoval kvůli sexu! Přiznal se mi, že je rád, že to mám, že na to nemá ani pomyšlení! No chápete to? Tak to je vážné! To se za našeho vztahu ještě nestalo! No a ve středu byl tedy u doktorky, z krve mu zjistila, že má nějakou bakterii v těle, dostal antibiotika a nějaké prášky na bolest a něco na ty otoky. Dneska šel ráno na krevní testy a s močí, takže snad brzy budem vědět, co přesně to je (s rychlostí naší polikliniky předpokládám, že tak někdy po neděli). Týden v kuse bude teď doma a odpočívat! A zrovna bylo tolik plánů! Dneska jsme měli jít s Žirafou a jejím milým do hospody, zítra měl jít na rozlučku se svobodou, celý víkend pak měl být v práci… vše jsme zrušili :o(( Včera mi bylo skoro do breku, když jsem ho viděla, jak leží jak lazar na gauči a jen tak čumí a občas zvolá: „Kozy“, nebo „Prdel“ podle toho, kterou část oděvu jsem si zrovna převlíkala! A ani se nesnažil na ty své oblíbené části sahat, prostě jen dával nahlas najevo, že je vidí!!! Tak snad zase bude brzy v pořádku! Že se stav zlepšuje bezpečně poznám podle toho, jakmile jeho ruce začnou zase sahat! Takže šup šup, ať už antibiotika zabírají! Jsem z toho nesvá!

11 komentářů:

  1. To věřím, snad se mu opravdu udělá líp a brzy to zabere.Chudák, musí ho to bolet. Jojo, vypusť kozy ...:)

    OdpovědětVymazat
  2. to myslíš tak, abych mu je ukazovala častěji? :o))
    no zatím to nezabralo a říká, že mu z těch prášků je špatně... tak ti nevim :o(
    \"zdravá\" budu od soboty, tak snad do té doby bude fit! O víkendu mám plodné dny a bylo by škoda jeden měsíc promeškat! :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. :) jsi ryze praktická:))
    ale ne,i zábavy je potřeba:)
    no, myslela jsem to tak, že je mi to nějaké povědomé. ale můžeš to zkusit, určitě bude rád:)

    OdpovědětVymazat
  4. jo takhle, je to asi všude stejný :o)))
    to je jasný! Zábava mu zvedne náladu (a snad i něco jiného!) :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Mimčo? Plánujete přírůstek?
    Antibiotika zaberou až za pár dnů, tak se zkus před ním natřásat až za těch pár dnů, to ho zvedne:-D

    OdpovědětVymazat
  6. jojo už je to tak :o))
    no za pár dnů je přesně v sobotu :o))

    OdpovědětVymazat
  7. No, když mu to řekneš takhle, tak bude naprosto nadšen a hned se mu bude chtít víc. To musíš nějak rafinovaně ;-) A ne teď mi uděláš dítě :-P

    OdpovědětVymazat
  8. Jarmilko, s náma chlapama je to těžký. Zranění snášíme poměrně statečně, ale při rýmě většina umírá ;-) Kdyby nebral antibiotika, doporučil bych dvojitýho ferneta a česnek. U mě to zabírá na cokoliv. Když je bere, tak asi jen ten česnek, to je přírodní antibiotikum a každá nemoc to raději vzdá rovnou. Protože je to takový strašný svinstvo ;-) Hlavně ať konzumuje syrovej a ideálně modrej moravskej.

    OdpovědětVymazat
  9. Žrádlo do koníka: já ho kvůli tomu dítěti neuháním, neboj :o))
    a jinak chce mít sex každej den, takže já ani nijak uhánět nemusím... ale teď je kvůli nemoci situace jiná :o))

    Lorandeli: česnek? A kdo pak s ním má spát v jedné posteli? :o)))
    on na tyhle domácí léčení není... odmítá i pít čaj s medem, když je nachcípanej! Je divnej!
    Neléčí nic, až když už je fakt zle, tak si nechá něco napsat od doktora... jojo s váma chlapama je to fakt těžký .o)

    OdpovědětVymazat
  10. mno to záleží na Tobě, jestli chceš mít smradlavýho a zdravýho nebo voňavýho lazara ;-)) Ale jestli je máslo a nezvládl by trochu česneku, tak mu to raději nenabízej ;-)

    OdpovědětVymazat