pondělí 17. května 2010

Tlustá ale spokojená!!!

tedy spíš uspokojená! :o)Ježiš ten víkend zase utekl jako voda a už je zase pondělí a já vysedávám v blbý práci!!! Je mi zima jako prase a koukala jsem na net a ještě do pátku to zřejmě budu muset vydržet, než se trochu ohřeju! Dneska vyrážim do solárka! Chci se ohřát a ještě doufám, že mi to pomůže na akné :o((( A jinak víkend byl v pohodě! Tentokrát žádné přehnané aktivity, spíš takové domácí pohodlí jsme si udělali!!! V pátek po práci jsem si zaskočila zapinkat (málem jsem vypustila duši) squash a pak jsem spěchala domů za Milovaným, který už se mi konečně vrátil z nemocnice. Večer jsme byli doma a dívali se na telku a já u toho popíjela vínko! V sobotu byl uklízecí den! Navíc jsem ještě navařila a napekla, protože Milovaný je teď nějaký pohublý a s tím musím něco udělat! Bohužel to nemělo kýžený efekt! Milovaný si nějak odvykl jíst a tak si jen tak zobnul, zato já jsem se ládovala celý víkend! V neděli jsme ještě ke všemu šli na oběd k babičce, kde jsem sežrala šest bramborových knedlíků s vepřovou a zelim a pak v průběhu odpoledne jsem chodila ještě se lžící do hrnců jen tak ochutnávat! Chjooo takže dneska ráno jsem se ani nesnažila narvat se do džínů a rovnou jsem si vzala svoje oblíbené povíkendové kalhoty (jsou totiž volné :o))) Dneska ráno jsem se vzbudila s velkou nechutí, ale musela jsem se přemluvit a vylézt z postele do zimy! Ale hned ráno jsem si slíbila, že dneska po práci budu doma a tak se chystám zrušit dnešní hodinu fitboxu! To už se mi hrozně dlouho nestalo, že bych nešla někam cvičit z důvodu, že se mi prostě nechce!!! Ale já si to nahradím v úterý a středu, kdy jdu se Švadlenkou na squash! Jo a z víkendu by stály za zmínku dvě věci: 1. Měla jsem od pátku do neděle celkem 4 orgasmy! 2. Poprvé se u nás doma stalo, že jsem šla do hospody na fotbal já a Milovaný zůstal doma! Bylo to v sobotu s Kadeřnicí (kdo jiný mě taky pořád svádí k nepravostem, že?). No a „fotbal“ se nám protáhl až do půl 11, i když oficiálně končil už kolem půl 8! Ne že by se ze mě najednou stala fotbalová fanynka, to ne… šla jsem tam spíš pokecat :o))) Jo a Milovaného řeči o tom, jak když budu hodně šukat, nemusím držet diety, přestávám poslouchat! Včera večer jsem se zvážila a nestačila jsem se divit!!! :o)

20 komentářů:

  1. Hele, já taky nevím, kam na ty nesmyslný řeči pořád choděj :-))))

    OdpovědětVymazat
  2. duno, podle mě nečekají, že bysme chtěly natolik dostatečně jejich rady poslouchat, abysme mohly zjistit, že kecají! :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, já chci za víkend taky 4 orgasmy!!! A vepřo knedlo zelo bych si dal taky...

    OdpovědětVymazat
  4. Že by za ty orgasmy mohlo právě vepřo, knedlo, zelo...?
    Ještě Jarmilko, jedna OT poznámka - ani o tom nevíš, ale díky tobě jsem taky začala chodit na fitbox ;-) A je to fakt skvělý.

    OdpovědětVymazat
  5. evitschko, to knedlo vepřo zelo bylo k obědu až v neděli a já je všechny měla rozložené do celého víkendu... možná jedině že by mě tak nabudila už jen ta představa nedělního obědu :o)))
    tak ať ti to fitboxový nadšení vydrží! :o))
    já na to dneska házim bobek! .o)

    OdpovědětVymazat
  6. tak to byl rušnej víkend:) mmchdm, večer bych si netroufla se vážit:)

    OdpovědětVymazat
  7. to já si troufnu! Pak si druhej den pořádně rozmyslim, co si dám k jídlu :o)))
    jojo některé části víkendu byly dost rušné! :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Kéž bych měla ty 4 orgasmy aspoň za celej život. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Wien, chce se mi plakat!!!
    A to jsem si vždycky přišla ochuzená, že já mám jen ty \"zvenku\"!!! :o(((

    OdpovědětVymazat
  10. já sexem hubnu určitě, respektive jsem si všimla, že kdykoli mám chlapa a pravidelný sex, tak se můžu ládovat, jak chci a netloustnu :)

    OdpovědětVymazat
  11. a jak často máš novýho chlapa?
    Když já ho mám dýl, tak jsem možná už na něj imunní co se týče hubnutí :o))

    OdpovědětVymazat
  12. nevěř mu - v šukání to neni.-)))))))

    OdpovědětVymazat
  13. Libi se vikendova kombinace jidla a sexu:-D

    OdpovědětVymazat
  14. Lorrain, já mu taky nevěřím!!! Ale stejně někdy začnu pochybovat a to se pak vyklube takovýhle víkend :o))

    Žrádlo do koníka, většinou mívám o víkendu jen to jídlo!!! :o)))

    OdpovědětVymazat
  15. Co to je orgasmus zvenku? To existuje i nějakej zevnitř? Jsem zmatený, co všechno ještě nevím...

    OdpovědětVymazat
  16. zevnitř je orgasmus, který vzniká při podnětech na určité místo uvnitř, takže nejčastěji se jedná o orgasmy při souloži...
    no a zvenku je ten, který vzniká při tření určitého místa (nejčastěji klitorisu) \"venku\" :o)))
    Některé ženy můžou mít pouze některý z nich, některé šťastlivkyně mají oba dva! :o)))
    No a některé ani jeden! .o(

    OdpovědětVymazat
  17. Ach tak, hned sem moudřejší. Jenom sem netušil, že se to takhle rozlišuje, budu se muset opatrně doma pozeptat, abych věděl, jestli se mám činit víc zevnitř nebo zvenku;-)

    OdpovědětVymazat
  18. předpokládám, že kdyby ses činil na nesprávném místě, již dávno bys dostal doma upozornění a žádost o napravení :o))

    OdpovědětVymazat
  19. Já se činím tak nějak shodně na obou místech, tak budu požadovat specifikaci, kde se mám činit více:o)))

    OdpovědětVymazat